Imatge primer pla d'Imma Pedemonte amb auriculars

La nova vida d'Imma Pedemonte després del seu adeu a TV3: «Com us cuideu!»

Imma Pedemonte es va jubilar recentment i està gaudint del seu temps

Imma Pedemonte és una presentadora catalana molt famosa. De fet, són 37 anys els va dedicar a la televisió, concretament a la cadena pública de TV3.

La conductora es va especialitzar en la redacció d'esports de la corpo, encara que des d'aquest mes de juliol ja no apareix a la pantalla.

La periodista barcelonina es va jubilar amb 64 anys després d'estar gairebé 40 anys amb el micro a la mà donant l'actualitat de l'esport.

Va ser el seu company Artur Peguera, presentador actual dels esports al 'TN', el que es va acomiadar de Pedemonte durant una connexió en directe des de Tennis Barcelona: «Una gran campiona de la comunicació que aquesta tarda veurà la seva última final com a periodista», explicava.

Imatge d'Imma Pedemonte en emissió de TV3 any 1991
Imma Pedemonte l'any 1991 | TV3

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades de CATALUNYA al WhatsApp!

Imma Pedemonte, a la recerca de perles gastronòmiques

Imma Pedemonte es va jubilar, deixant enrere una gran carrera i podent gaudir de tot el temps lliure del món. En aquests darrers mesos, la periodista s'ha tornat una tastadora  pràcticament professional.

El seu gust pel menjar l'ha portat a diferents racons del país per a tastar la gastronomia i fer-ne el veredicte.

Recentment, la catalana ha viatjat a La Rioja per celebrar els 65 anys del seu marit. Allí van visitar el restaurant Ajo Negro, amb una cuina de primera per a aquells amb el paladar més exquisit.

Plats salats i molt de dolç. La presentadora de TV3va gaudir amb tots els sabors possibles del dinar que, a jutjar pel seu Instagram, va valdre la pena.

Ara li pot dedicar tot el temps

Anar de restaurant a tastar els menús és un passatemps al qual Pedemonte està enganxada des de fa anys. Abans de la jubilació, la periodista ja havia visitat altres restaurants de qualitat i va jutjar-ne els plats, sempre acompanyat del seu fidel marit i company de vida.

Com podem veure, Imma Pedemonte es cuida, i molt. Ara que s'ha jubilat, es pot permetre el luxe d'anar a dinar a fora de tant en tant i explicar la seva experiència a Instagram, tal com ha fet fins ara.

També està aprofitant per viatjar i envoltar-se de mar i platja. Després de gairebé 40 anys, ara podem veure una faceta d'Imma més familiar i despreocupada.