Primer pla d'Espartac Peran, presentador de TV3

Espartac Peran, de TV3, revela que pateix un problema de salut: «No tot va bé»

El periodista ha preocupat els seus seguidors

Espartac Peran és un dels rostres més familiars de la corpo. Encara que la tornada a la rutina ja sigui molt a prop, el presentador segueix de vacances amb la família. Abans de reprendre la rutina i tornar a TV3, Peran gaudeix dels últims dies de desconnexió amb la família.

La realitat és que el presentador és un dels més polifacètics de la cadena catalana. Ha fet de tot a la televisió: des de ser l'home del trànsit a 'Els matins' de Josep Cuní, fins a dirigir l''Atrapa'm si pots', de Llucià Ferrer .

Durant la seva trajectòria professional també ha estat la cara de diversos magazins i gales de la corpo, com ara 'Divendres', 'Enganxats' o 'Els matins d'estiu'. Ara, s'enfronta a un gran repte amb l''Atrapa'm': passarà d'emetre's els caps de setmana a ser un diari, i això significa que triplicarà l'emissió.

Abans de començar, però, haurà de resoldre el problema de salut que ha anunciat que té a través del compte d'Instagram.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS totes les notícies de TV3 al WhatsApp!

Espartac Peran: «No tot va bé»

Espartac Peran ha llançat el missatge a través de les xarxes socials. Un missatge que n'ha preocupat molts, però que, finalment, ha resultat no ser greu. El problema que té és que, tant com la seva família, tenen polls.

«Tenim polls! David Selvas, com podeu veure, no tot va bé a Instagram», ha explicat l'espectador al seu amic, acompanyant el text amb una imatge amb la seva dona i els seus fills.

Tal com es pot veure a la imatge, Espartac sembla el més preocupat. Tant l'Anna, la seva dona, com els fills fan molt bona cara. En canvi, ell no sembla preocupat.

A través d'aquesta publicació, el periodista llança un missatge en clau. Vol deixar clar el seu amic, David Selvas, i els seus seguidors que no tot el que es veu a les xarxes socials és postureig, i que les coses no surten sempre com un vol.

Amb una mena de bossa al cap i la loció de polls aplicada, Espartac comença el compte enrere perquè els insectes morin i pugui continuar gaudint de les vacances amb la seva família.