Primer pla de Marc Ribas, presentador de 'Joc de Cartes'

'Joc de Cartes Estiu' de Marc Ribas s'acomiada aquesta nit: què en sabem

El presentador s'acomiadarà de l'audiència

Setembre és molt a prop i, amb ell, les diferents estrenes dels nous programes de la nova temporada de la televisió. Mentre el setembre no arriba, 'Joc de Cartes estiu' continua buscant els millors restaurants de l'estiu.

Aquest dimecres, 23 d'agost, la setena edició del concurs arribarà al seu final. Marc Ribas ha tornat a demostrar que el seu programa és un dels més estimats de TV3 i així ho confirmen les seves xifres. Ha aconseguit una mitjana de 336.000 espectadors i un 21,9% de mitjana.

Unes xifres que el situen com una de les joies de la corona de la corporació catalana dels darrers anys. Marc Ribas aconsegueix combinar a la perfecció el món de la restauració amb un concurs plenament competitiu.

'Joc de Cartes' acabarà a Barcelona

La nit dels dimecres té nom i cognom a TV3: és de Marc Ribas. Aquest dimecres, 23 d'agost, després de quatre setmanes buscant els millors restaurants de l'estiu, s'acabarà viatjant a Barcelona. En aquest cinquè capítol, Ribas buscarà el millor restaurant centenari de la capital.

Concretament, anirà fins al barri de Sant Antoni per posar a prova Oriol Vallet i Àlex Comellas, els responsables del restaurant 'Can Miserias', obert des del 1921. Oriol és el propietari i el cuiner del centenari, mentre que Comellas s'encarrega de gestionar la sala.

Imatge de Marc Ribas assegut a la taula amb els concursants del capitol 4 de 'Joc de Cartes Estiu'
'Joc de Cartes estiu' finalitzarà aquest dimecres, 23 d'agost. | TV3

El següent a passar la prova de foc serà 'Fonda La Palmera', un restaurant obert el 1862. Allà, Ribas coneixerà Albert Fité, el cinquè de la generació d'aquest local, acompanyat de Marc Bros, cuiner i soci del local. Situat al barri del Raval, és un dels més històrics de la ciutat.

L'última parada de la temporada serà a 'Glaciar', un espai situat a la plaça Reial. Allà, coneixerà la Sílvia Quirosa i el Xavi Ballester, els representants de l'establiment. Aquest centenari va obrir les portes el 1922, i ha estat visitat per diversos personatges cèlebres com Gabriel García Márquez o Vázquez Montalbán, segons informen des del programa.

Aquests seran els protagonistes de la darrera emissió de la temporada. Veurem quines seran les apostes dels participants per guanyar el programa, i si es genera tensió al moment de la confrontació final, seguint la línia de la setmana passada.

Qui ens farà gaudir amb el sabor i la vista? Qui s'emportarà el premi i es coronarà com el millor restaurant centenari de Barcelona?

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS totes les notícies de TV3 al WhatsApp!