Imatge de Marc Ribas durant un programa de 'Joc de Cartes' a la comarca de la Selva

Marc Ribas posa en evidència un concursant de 'Joc de Cartes': «Però... perdona, eh!»

Marc Ribas no es va tallar ni un pèl amb l'actuació de l'Érik Sureda, propietari del restaurant Can d'Oru

El 'Joc de Cartes' ens ha tornat a oferir la seva cara més canyera. Dimecres passat, el programa de Marc Ribas buscava el millor restaurant de km 0 de la Selva. I trobar-lo no sabem si el va trobar, però el que sí que va trobar va ser dos concursants d'allò més curiosos: l'Érik Sureda i el César Giménez, representants del restaurant Can d'Oru, de Tossa de Mar. 

Els restauradors, que van quedar últims en el concurs per darrere del Decler de Blanes i el Port de la Cala, a Lloret, van ser d'allò més punyents a l'hora de criticar els plats altres restaurants. Tartars, pops, postres... no se'n va salvar ni un. Potser per això, Marc Ribas va fer quedar en evidència el concursant l'Érik Sureda quan aquest va assegurar que un dels postres del Decler portava massa xocolata. 

«Massa xocolata?»

«El pastís de 'Huesitos' és correcte. Està bo, però no és per tirar cohets. M'embafa el pastís, té massa xocolata», va començar l'Erik Sureda. 

«Perdona, eh. Però, un 'Huesitos' és una combinació de xocolata i galeta. Vull dir, ell (referint-se a un altre concursant) ha demanat un gintònic i li han portat un gintònic. Tu demanes pastís de Huesitos, et porten 'Huesitos'...», va replicar Marc Ribas. 

Imatge de l'Érik Sureda i el César Giménez, representants del restaurant Can d'Oru, de Tossa de Mar.
L'Érik Sureda i el César Giménez, representants del restaurant Can d'Oru, de Tossa de Mar | TV3

Les xarxes bullen amb l'Érik i el César

De fet, Marc Ribas i la resta de concursants no van ser els únics que es van adonar de les excessives crítiques de la parella de restauradors de Tossa. Van ser molts els qui, comentant el programa des de Twitter, van aprofitar per censurar l'actuació de l'Érik i el César. 

«És un pastís de Huesitos, què collons esperaves?», deien alguns dels comentaris a les xarxes mentre d'altres, directament, no entenien a què es referia quan explicava que hi havia «massa xocolata». 

Finalment, el seu restaurant, Can d'Oru, amb una nota total d'un 6,0, va quedar últim al concurs i la resta de concursants van coincidir en afirmar que havia estat una cura d'humilitat.