Primer pla de Marc Ribas al programa a la recerca del millor restaurant de la Noguera Pallaresa del 'Joc de cartes' de TV3

El restaurant de 'Joc de Cartes' d'on Marc Ribas n'és client: va quedar últim

Marc Ribas recorda el seu restaurant 'guanyador' i sorprèn als propietaris

Aquesta nit el 'Joc de Cartes d'Estiu' portarà als seus espectadors a conèixer «el millor restaurant de km 0» de La Selva. El xef Ribas tornarà novament a les comarques gironines, un destí que ja ha visitat en el passat.

El programa de Marc Ribas ja té sis edicions exitoses i aquest setembre estrenarà la setena, però per recordar l'última vegada que el famós xef va anar a La Selva, hem de remuntar-nos a la segona temporada del concurs.

La lluita per ser el millor restaurant tradicional

Marc Ribas es va desplaçar a Tossa de Mar (La Selva) en la recerca del millor restaurant tradicional. Allí va conèixer a en Gaspar i el Josep, propietaris de Can Sophia, al Raúl i Miquel de Minerva, i la Núria i en Xavier del restaurant Sa Muralla.

Tres establiments amb molt bona reputació de la zona que van passar la prova de foc del xef català i la resta de concursants. Després de tres dinars molt agradables i l'enfrontament final ple de tensió, el Can Sophia va quedar en primera posició amb un 8,2 notable.

Seguidament, Sa Muralla es va emportar un 7,3 i en última posició va quedar el Minerva, que va quedar fregant el bé alt amb un 6,9 final.

Imatge classificació final 'Joc de Cartes' 2x21. En l'ordre següent: Can Sophia (8,2), Sa Muralla (7,3) y Minerva (6,9)
El restaurant 'Can Sophia' es va emportar el títol del millor restaurant tradicional. | TV3

L'últim restaurant va ser el millor puntuat pel xef

Una cosa que va sobtar als espectadors i al mateix presentador del programa va ser el restaurant Minerva, que va quedar en tercera posició tot i que el xef Ribas li va donar una puntuació global de  8,0. 

Una classificació final que va deixar al Marc amb un gust agredolç a la boca. Però ara, uns quants anys més tard, el cuiner ha tornat a visitar el Minerva. 

Un restaurant a la vora del mar, especialitzat en peix i marisc, que de segur va complaure les papil·les gustatives del famós xef. 

És per això que amb el seu pas per La Selva, Marc Ribas ha volgut fer memòria visitant el restaurant tradicional que més li va agradar: el Minerva.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades de CATALUNYA al WhatsApp!

El xef torna al restaurant Minerva

A través dels seus Instastories, el Marc ha compartit una imatge menjant les delicioses postres de xocolata al restaurant de Tossa de Mar. «Segueix la màgia i el Rock & Roll», escriu.

Des del compte oficial del restaurant Minerva, han agraït que el xef hagi tingut el detall de visitar-los novament.

Imatge instastory de Marc Ribas d'una magdalena plena de xocolata
Marc Ribas encantat amb un dels primers competidors del programa | @madxef, instagram

El programa d'aquesta nit

Després d'aquest petit salt enrere, ara Marc Ribas torna a La Selva per a trobar «el millor restaurant de km 0», de manera que podrà tastar els productes gironins de primera mà. 

Tal com ha avançat el mateix xef a través del seu Instagram, aquest serà un programa de «traca i mocador». Aquesta nit, torna el 'Joc de Cartes d'Estiu' a TV3a les 22:05.