Imatge de Marc Ribas, presentador del 'Joc de Cartes' de TV3, durant un dels seus programes

Marc Ribas torna a casa en el seu 'Joc de Cartes' més especial

'Joc de Cartes' continua buscant el millor restaurant d'estiu

Les nits de dimecres de TV3 són de Marc Ribas i el seu 'Joc de Cartes'. Ja van 7 temporades, i el programa no deixa de créixer. Sens dubte, és un dels grans èxits de la corporació dels darrers anys.

La realitat és que l'espai liderat pel xef Ribas és un autèntic must per l'audiència de la corpo, i així ho demostren les xifres assolides durant els tres primers programes. 

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS totes les notícies de TV3 al WhatsApp!

La sorpresa d'aquest dimecres

Després de visitar la Noguera Pallaresa, la setmana passada, els espectadors en volen més. Aquest dimecres, 16 d'agost, Marc Ribas viatjarà amb la seva moto fins a les comarques gironines per buscar-hi «el millor restaurant de km 0» de la Selva.

Concretament, el xef i presentador visitarà Blanes, Lloret de Mar i Tossa de Mar, on comprovarà com tres establiments diferents de la Costa Brava valoren els productes de proximitat. A més, gaudirà de les vistes privilegiades de tres dels municipis més icònics del Maresme.

Aquest, però, no serà un programa com qualsevol altre, serà especial pel presentador. I és que Ribas descobrirà un dels millors restaurants de casa seva, ja que és gironí i, a més, té una connexió especial amb un dels destins.

Tossa de Mar sempre serà especial per al català perquè, des de ben petit, passava els estius en aquest petit indret de la Costa Brava. Avui, però, hi anirà per descobrir el restaurant 'Can D'Oru'.

La primera parada serà a Blanes, a la capital de la comarca, on Ribas visitarà el 'Decler', una aposta pels plats mediterranis elaborats amb matèries primeres, situat molt a prop de la costa. Allà, coneixerà Adelaida da Conceiçao (cap de cuina) i la seva filla Patty (cap de sala), les quals són les encarregades de gestionar el restaurant.

Després, visitaran Lloret de Mar. Concretament, la cala Canyelles. Allà, Ribas descobrirà la cuina mediterrània, de proximitat, fusionada amb cuina japonesa i tailandesa, amb alguns tocs de sabor de cuina marroquina i hindú. En aquest indret coneixerà en José Delgado i la Laura Calventus, el cuiner i la cap de sala del restaurant 'Port de la Cala'.

La darrera aturada a la comarca de la Selva serà a Tossa de Mar. Allà, visitaran l'Érik Sureda i el seu 'Can D'Oru', gestionat juntament amb César Giménez, el segon cap del restaurant. L'establiment destaca per oferir una proposta de qualitat on els productes de proximitat són el seu punt de partida.

Com sempre, el millor restaurant s'endurà 3.000 euros de premi i es podrà coronar com «el millor restaurant de producte de km 0 de la Selva».