Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla del xef Isma Prados de quan treballava com a presentador a TV3

Isma Prados, el xef de TV3 abans que Marc Ribas: el seu sorprenent canvi

L'expresentador de TV3, Isma Prados i el seu gran canvi

Si sou seguidors fidels de TV3 ben segur que recordareu al xef Isma Prados. A la televisió pública catalana, els dos gremis que tenen més èxit són els meteoròlegs i els cuiners. Si no que els hi diguin al gran Tomàs Molina i a Marc Ribas. Encara que abans que ells, històrics de la cadena van gaudir d'una fama aclaparadora com Alfred Rodríguez Picó o el cuiner Isma Prados. 

En els darrers anys, Marc Ribas ha estat la cara visible de gran part de les emissions relacionades amb la cuina. I és que els programes on apareix el xef gironí com 'Cuines' o 'Joc de Cartes', són uns dels formats amb més audiència de TV3. A Catalunya som bons menjadors, així que qualsevol projecte relacionat amb plats per llepar-se'n els dits són una aposta d'èxit segura. 

El canvi radical d'Isma Prados

Els anys passen i les coses canvien. Els programes de televisió es renoven, apareixen nous personatges i sovint els hi perdem la pista als que en el seu moment van ser grans estrelles de la petita pantalla. Ja ho diuen que la televisió no és per sempre. El xef Isma Pardos, va ser un dels cuiners més populars de Catalunya en la seva època de TV3

Ben segur que recordareu els programes que presentava: 'Cuina per solters' i 'La cuina de l'Isma'. El format durava una hora i mitja aproximadament i l'emetien al voltant de les 13:30 hores, just abans de dinar. Finalment, la direcció de la cadena va decidir cancel·lar el programa i Isma Prados va desaparèixer de TV3

Ara, el de Sabadell té 49 anys i continua treballant del que més l'apassiona: la cuina. Quan va tancar la seva etapa com un dels presentadors més estimats de TV3, Prados va fer el salt a La Sextaamb el programa 'Hoy concinas tú'. Actualment, el xef ja no treballa a la televisió i presta els seus serveis a productores d'aliments com Ametller Origen o La Sirena. 

Prados també ha fet de professor durant cinc anys en el Grau de Ciències Culinàries i Gastronòmiques del CETT-Universitat de Barcelona. El català no té xarxes socials, però rebuscant hem pogut aconseguir imatges seves actuals. D'aquesta manera, podem afirmar que Isma Prados continua sent un professional de gran èxit en el sector culinari. 

La fama, un hàndicap

En el seu moment, Prados va ser un dels cuiners més coneguts de Catalunya, però, segons sembla, al cuiner no li agradava massa ser popular. Tal com afirma el mitjà En Blau, Prados considera que la fama és «com una pastanaga penjada d'una canya de pescar que et porta a llocs on no voldries ser».

I és que no és el primer cop que un treballador de TV3 considera que la popularitat és un gran hàndicap. Un gran exemple és el meteoròleg Alfred Rodríguez Picó que en una entrevista a 8TV va treure a la llum el drama que va viure quan treballava a la cadena pública catalana.