Muntatge d'una noia traient bitllets d'un caixer automàtic al costat d'una imatge de bitllets

Ni BBVA ni CaixaBank ni Santander: el banc que regala 600 euros per portar la nòmina

Aquest banc ofereix unes condicions molt interessants als nous clients

CaixaBank,Santander i BBVA, igual que la resta d'entitats, recompensen els clients que domiciliïn les nòmines. En general, ho fan oferint uns diners extra. Tot i això, les millors condicions les trobem en un altre banc, que regala fins a 600 euros per confiar-los el nostre sou.

Cada vegada hi ha més competència i això obliga les companyies financeres a proporcionar unes millors ofertes. Tot això es realitza amb el propòsit de captar nous clients, i de vegades també per fidelitzar-los.

Una de les opcions més utilitzades és el regal de diners a canvi d'obrir un compte amb nòmina domiciliada. És possible que també exigeixin el compliment d'una sèrie de requisits per poder beneficiar-se'n. Entre elles s'inclouen, en general, la utilització de la targeta de crèdit o de dèbit i la domiciliació d'una sèrie de rebuts.

Algunes entitats ofereixen una quantitat concreta per contractar aquest producte. En determinats casos, però, aquesta xifra pot variar en funció de la nòmina. Com més alta sigui, més gran serà també la recompensa.

Una persona utilitzant un ordinador portàtil i una imatge superposada d'una mà sostenint diversos bitllets d'euro
És molt habitual oferir diners a canvi de tenir domiciliada una nòmina | Getty Images, 89Stocker

Però, els obsequis a canvi de confiar-los el sou no es limiten únicament al lliurament de diners. També es posa a disposició dels clients una sèrie de dipòsits amb més rendiment respecte a la competència.

El banc que arriba fins als 600 euros de regal per portar-los la nòmina és Abanca. Però, per assolir aquesta quantitat ens exigiran també que els estalvis descansin durant un temps a les arques de l'entitat. Es tracta de la 'Cuenta Clara'.

Està disponible en dues modalitats. D'una banda, aquells que tinguin un sou d'entre 800 i 1.199 euros podran rebre 150 euros. Però, el regal arribarà fins als 300 euros quan la nòmina superi els 1.200 euros.

Aquesta entitat ofereix un dipòsit al 2% de TIN, fins a un màxim de 15.000 euros, amb una permanència mínima de 24 mesos. Per tant, al cap de dos anys, els estalvis permetran aconseguir un benefici de 300 euros extres. Això implicarà que el paquet de benvinguda arribarà als 600 euros, cosa que serà molt valorada pels nous clients.

Quines condicions presenta la 'Cuenta Clara' d'Abanca

Abans d'obrir el Compte Clar d'Abanca et convindria saber que aquest producte presenta una sèrie de característiques. Entre altres coses, permet que hi hagi dos titulars i no té comissions ni despeses d'obertura. Funciona 100% 'online', per la qual cosa tant les operacions com les transferències o pagaments de serveis s'hauran de fer per internet.

Als que facin ús de les targetes els resultarà interessant saber que poden retirar diners de qualsevol caixer de Galícia. Tot això sense que suposi cap mena de comissió. Una situació similar tindran aquells que treguin efectiu fora d'aquesta comunitat.

Façana i porta d'entrada del banc Abanca
Abanca arriba a oferir un regal de fins a 600 euros per la nòmina | Abanca

Al mes tindran la possibilitat de fer cinc operacions de franc en una sèrie de bancs, publica el portal Economía Digital. Entre ells hi ha Bankinter, Banc Sabadell, Euro 6000, Caixa d'Arquitectes i Caixa d'Enginyers. Expliquen que la targeta de crèdit serà totalment gratuïta per als joves de menys de 35 anys. També per als que contractin la Visa Tú, al marge de l'edat.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades de CATALUNYA al WhatsApp!

Altres opcions a valorar per domiciliar el sou

Aquest compte d'Abanca està considerat la segona millor opció del mercat. Així ho revela un estudi efectuat pel comparador Kelisto. Val a dir que el primer lloc l'ocupa Banc Santander, que atorga un regal de 350 euros.

Això sí, per això cal que la nòmina es trobi per sobre dels 2.500 euros. També assenyalen que el banc gallec és menys exigent pel que fa a les condicions.