Imatge d'un tren de rodalies de Renfe

Tots els trens de Rodalies, aturats ara mateix: què està passant

Els trens han estat més d'una hora sense circular

Tots els trens de Rodalies han estat aturats aquest dijous al matí, 24 d'agost. Segons ha avançat Nació, una incidència a les instal·lacions d'Adif ha deixat milers d'usuaris sense servei aquest matí.

Concretament, l'avaria s'ha produït a les instal·lacions de Barcelona. Una avaria en els sistemes de senyalització i gestió del trànsit a la bifurcació de Marina, a l'interior dels túnels, ha afectat el servei durant 1 h.

Segons ha informat betevé, els trens només podien circular amb autorització prèvia, per tal de garantir la seguretat dels usuaris.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades de CATALUNYA al WhatsApp!

Retards de més de 30 minuts

La incidència ha produït que els maquinistes haguessin de parar els trens. Fins que no s'ha resolt la incidència, han hagut d'esperar-se a rebre instruccions de si havien d'avançar o retrocedir fins a la parada més propera.

Segons indiquen els mitjans esmentats anteriorment, la incidència s'ha produït cap a les 9.30 h del matí. Fa tot just uns minuts, cap a les 10:40 h, s'ha restablert la circulació, però la normalitat en el servei encara podria trigar a arribar, a causa dels retards.

Milers d'usuaris s'han vist afectats per l'avaria i, per això, milers d'usuaris n'han expressat el descontentament mitjançant les xarxes socials.