Muntatge fotogràfic entre una imatge de Marc Ribas i dos concursants del programa 'joc de cartes'

L'audiència de Joc de Cartes s'indigna pel que es va veure al programa: «Mala fe»

La temporada de 'Joc de Cartes ha finalitzat plena de polèmica

'Joc de Cartes estiu' va finalitzar aquest dimecres la temporada amb magnificència. Un programa que, des d'un primer moment, va despertar intriga entre els seguidors del programa.

En aquest cinquè programa, Marc Ribas cercava el millor restaurant centenari de la ciutat de Barcelona. 'Glaciar', 'Can Miserias' i 'La Palmera' van ser els protagonistes en un programa que ha demostrat que la competitivitat es pot convertir en afectivitat.

«Us heu passat»

Encara que van ser tres els restaurants que van participar en el programa, la realitat és que tot el protagonisme se'l va emportar un. 'Can Miserias', gestionat per Oriol Vallet i Àlex Comellas van donar molt de què parlar.

El restaurant, ubicat al barri de Sant Antoni de la ciutat, va rebre la pitjor nota de la història del programa: un 3,1. Una qualificació que ha estat fruit de diversos errors dels propietaris: taques als tovallons, una cuina bruta i desordenada, i un àpat «inmenjable».

Una qualificació que va agafar per sorpresa els dos propietaris, els quals esperaven treure'n una mitjana de sis. «No m'ho esperava, la veritat. Són notes cruels, però bé, les acceptem».

«Crec que s'han passat, sí, sí, us heu passat. No mereixíem que fossin tan dràstics i cruels», van indicar.

«Jo no soc cuiner, fa 4 mesos que faig de cuiner. Vosaltres sí que sou cuiners professionals. Entenc les meves mancances, l'únic que tinc és ganes de fer bé les coses sense tenir la tècnica que teniu vosaltres a partir del vostre recorregut», va justificar Oriol Vallet, el propietari.

Un argument als de 'La Palmera' no els va servir per a gaire perquè li van contestar que: «Hi ha coses que no es poden permetre, és un lleig per a l'ofici».

«Us ajudaré a posar ordre»

Abans de donar per finalitzat el programa i deixar que 'Can Miserias' tancarà el programa protagonitzant un dels pitjors moments de la temporada, Sílvia Quirosa es va solidaritzar amb els perdedors.

La gerent de la 'Glaciar', el restaurant guanyador, es va oferir a Oriol Vallet i Àlex Comellas a ajudar-los a reconduir el negoci. «Si necessites la meva ajuda, jo te la puc donar quan vulguis».

«Els ajudaré en ordre, en neteja... Els ensenyaré una mica la professió i els assessoraré una mica. Nosaltres no volem enfonsar ningú. A mi m'heu enamorat, sou dues persones encantadores», va matisar la guanyadora emocionada.

Imagen de una concursante de 'Joc de Cartes' emocionada durante el programa
Silvia es va oferir a ajudar 'Can Miseria'. | TV3

«Vaig veure dues persones super treballadores i no vaig dubtar que estaven tot el dia donant-ho tot., però que no sabien fer-ho millor. Em sap molt de greu, per això els dono la meva ajuda per al que necessitin. Tinc la sort d'haver estudiat i en tot el que pugui, els ajudaré», va afegir.

Les xarxes se solidaritzen

En acabar el programa, van ser molts els espectadors que van buscar el restaurant a Google per deixar missatges positius. Tot i que està «tancat temporalment» són molts els que esperen poder visitar 'Can Miseria' per gaudir de l'espai.

«M'ha emocionat, es nota la passió. Moltes ganes que reobri per anar. Gràcies!», «L'ànima i el cor de Can Miserias es troba en pocs llocs, gràcies» o «Esperem que sigui temporal i no permanent. Ànims!», han estat alguns dels missatges que l'audiència els ha traslladat.

A Twitter (ara X ) tampoc no han passat desapercebuts, han estat molts els que s'hi han solidaritzat.