Muntatge fotogràfic entre una imatge de Marc Ribas i Oriol Vallet, concursant de 'Joc de Cartes'

Marc Ribas, de pedra: un dels restaurants de l'últim 'Joc de Cartes' està tancat

A la llum els motius pels quals el restaurant no està obert

La setena temporada de 'Joc de Cartes' ja és història. L'edició d'aquest dimecres, protagonitzada per Barcelona, sempre serà recordada per Oriol Vallet i Àlex Comellas, que van rebre la pitjor nota de la història del programa.

El restaurant, 'Can Miserias', no va acabar de quallar entre els participants del programa, però sí entre l'audiència. La realitat és que els propietaris han rebut una onada de suport per part dels espectadors després de l'emissió del programa.

Ubicat al barri Sant Antoni de la ciutat, va rebre un 3,1. Una qualificació que va ser fruit de diversos errors dels propietaris i que els contrincants van qualificar d'«inadmissibles».

«Jo no sóc cuiner, fa 4 mesos que faig de cuiner. Vosaltres sí que sou cuiners professionals. Entenc les meves mancances, l'únic que tinc és ganes de fer bé les coses sense tenir la tècnica que teniu vosaltres a partir del vostre recorregut», va justificar Oriol Vallet, el propietari.

Ara, després de rebre milers de ressenyes en senyal de suport a Google, Oriol Vallet ha explicat per què 'Can Miserias' està «tancat temporalment».

Per què està tancat 'Can Miserias'?

Després de l'emissió del programa, tota l'audiència es fa la mateixa pregunta: per què està tancat 'Can Miserias'? Gràcies a una entrevista de 'La tarda de Catalunya Ràdio' hem pogut conèixer alguns dels motius.

Oriol Vallet va trencar el silenci i es va sincerar. Durant l'entrevista, va reconèixer que no va ser fàcil veure el programa, ni les hores prèvies a l'emissió. «Estava molt nerviós i molt inquiet, tenia la sensació que feia el ridícul com a persona», va indicar.

«La meva filla i la meva família m'havien de veure i jo no volia veure el programa. Al final ho vaig veure perquè la meva filla em va dir 'Pare, ja està fet, ho has de veure'. Al final ho vaig veure i em vaig sorprendre, em vaig adonar que vaig fer bé les coses, dins de les meves mancances», va afegir el protagonista després de ser preguntat sobre com va viure el programa.

Àlex Comellas i Oriol Vallet, propietaris de 'Can Miserias' i concursants de 'Joc de cartes' estiu
Àlex Comellas i Oriol Vallet van rebre la pitjor nota de la història del programa. | TV3

Oriol Vallet va respondre a la pregunta que tothom es fa i va aclarir els motius pels quals 'Can Miserias' es troba tancat. «Ara mateix estem de vacances, fa cinc anys que no fèiem vacances. Tenim pensat tornar a obrir a mitjans d'octubre, o per aquí», va justificar el propietari.

«Necessitem una mica d'espai per a una millor preparació de cuiner, o per buscar la persona adequada per al restaurant. Sense perdre l'essència del local i de les nostres personalitats», va afegir.

Marta Montaner, presentadora del programa, li va preguntar per l'auge de ressenyes de Google que havien rebut durant les darreres hores. «Si ho haguéssim fet tan malament, no hauríem aguantat pandèmies, obres del carrer, que l'ajuntament no ens doni la llicència de la terrassa, ni moltes coses més», va indicar Oriol.