Cartell exterior de la botiga Mercadona

Marxem a Mercadona pel producte de menys d'1 euro que està en boca de tots

Li podem donar múltiples usos a casa nostra

No és difícil parlar que un producte de Mercadona ha aconseguit una gran popularitat. Normalment, podem dividir-los en diferents grups. D'una banda, hi ha aquells que són novetat al supermercat i que criden l'atenció d'una clientela a qui agrada anar provant els nous productes.

També hi ha aquells articles que són de temporada. En aquest cas, podríem parlar dels gelats a l'estiu, els bombons a l'hivern o les fruites, verdures o peixos que només es venen en determinats moments de l'any. Les ganes que tornin fan que es converteixin en tot un èxit quan estan disponibles.

També tenen especial importància els canals de contingut que estan especialitzats a Mercadona. Encara que es facin ressò de moltes novetats, també ens descobreixen altres articles que ja eren a la cadena, però que possiblement no han tingut l'atenció que mereixen.

Això ha passat amb el bicarbonat de sodi que la cadena valenciana té a la venda. No és una cosa nova, però sí que és veritat que últimament està duplicant les vendes després que se n'hagin descobert les propietats. Els clients estan encantats i aquesta opinió cada vegada és més compartida per un nombre més gran de persones.

L'èxit del bicarbonat de sodi de Mercadona

Mercadona no ha inventat res posant a la venda aquest producte. Es tracta d'un compost sòlid cristal·lí blanc que es pot trobar com a mineral a la natura o bé produir artificialment. El que realment està fent que destaqui per sobre dels seus competidors en són les característiques.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS les totes les novetats, canvis i ofertes de MERCADONA al teu WhatsApp!

En aquest sentit, se'n té en compte la qualitat i que a més pugui tenir múltiples usos. Cal no oblidar que el bicarbonat de sodi és un gran remei natural. Pot ser utilitzat per eliminar males olors, netejar fruita i verdura, rentar la roba, combatre infeccions per bacteris o blanquejar les nostres dents.

Muntatge amb un fons desenfocat de Mercadona i a sobre un sac de bicarbonat de sodi d'1 quilo
Aquest producte té múltiples usos higiènics | Mercadona

Potser, pel seu ús en nosaltres mateixos o en allò que menjarem, es miren els components. Sobretot es busca que sigui natural i no contingui gaires additius a la seva fórmula. D'aquesta manera, podrem garantir que, a més de ser realment efectiu, no correm cap risc amb el seu ús.

Aquestes característiques les compleix el bicarbonat de sodi que és a la venda a Mercadona. I com t'hem dit, no és gens recent, ja que porta pràcticament des que la cadena va començar a operar. Sempre ha tingut una bona acollida entre els clients, però ara ha anat a més arribant a duplicar les vendes.

Està a la venda en dos formats diferents

La versatilitat del bicarbonat de sodi és la raó principal que pot explicar el seu èxit. I és que gràcies a aquest producte de Mercadona podràs desinfectar tant diferents superfícies com les verdures o la roba. De la mateixa manera, és perfectament vàlid per fer-lo servir en rebosteria o en la nostra higiene. És a dir, es podria dir que és un producte bàsic per a qualsevol llar.

Depenent de l'ús que li vulguis donar i de la quantitat que facis servir, tens dos formats per triar. D'una banda, com si fos un saler, hi ha l'envàs de 300 grams que té un preu d'1,10 euros. Per als que volen més producte, hi ha petits sacs d'un quilo que costen 1,50 euros.

Muntatge d'un fons desenfocat de Mercadona i a sobre bicarbonat de sodi de 300 grams
Aquest producte té dos formats adaptats segons les preferències del consumidor | Mercadona

Tots dos bicarbonats sòdics es venen sota la marca blanca de la cadena, Hacendado, i a més són de proveïdors espanyols. En concret es fabriquen a la planta de Novelda, a Alacant. Allà han hagut d'intensificar la seva producció per poder abastir la xarxa de botigues que la cadena té operatives tant a Espanya com a Portugal.