Primer pla de Danae Boronat en una foto d'arxiu somrient i mirant a càmera

Danae Boronat revela tota la veritat sobre què li va passar amb Luis Rubiales

Danae Boronat no s'ha quedat callada

Danae Boronat ho té molt clar. La presentadora del 'Zona Franca' de TV3 no ha volgut quedar-se callada i ha publicat un missatge a les xarxes socials que ha fet saltar totes les alarmes.

Després d'allò que ha passat les últimes hores amb Luis Rubiales en guanyar la Selecció espanyola el Mundial femení de futbol, el president de la Federació està al punt de mira.

El petó no consentit de Luis Rubiales amb la jugadora Jenni Hermoso a la celebració del Mundial ha fet esclatar molts. I és que ja són massa els mitjans de comunicació, les associacions i els personatges públics que no han dubtat a parlar i sobretot a opinar del tema del moment.

Cosa que ja ha portat a Luis Rubiales a diverses demandes públiques, i que sembla que no cessaran els propers dies. Tot i això, Danae Boronat ha volgut advertir tothom en referència a aquesta mateixa qüestió.

Danae Boronat: «Aneu amb compte»

Danae Boronat ho ha advertit a través de les xarxes. La presentadora de TV3 ho ha volgut deixar molt clar. «Aneu amb compte amb el que publiqueu», ha començat el seu missatge.

«Dieu, opineu 'sense mala fe' d'aquest personatge i dels seus acòlits que us posen una demanda contra l'honor. Com han fet amb mi», ha alertat els seus seguidors a través del seu compte de Twitter (ara X) fent referència a Luis Rubiales i a la Federació de futbol.

I és que sembla que les crítiques d'aquests últims dies a Luis Rubiales després del Mundial es podrien arribar a convertir en demandes, com adverteix Danae Boronat, revelant que ella mateixa ho ha patit.

Foto del president de la Federació espanyola de futbol Luis Rubiales somrient i mirant a càmera
Luis Rubiales, al punt de mira. | Europa Press

De fet, el gener d'aquest mateix any, Danae Boronat va aparèixer a TV3per parlar sobre la seva sortida del diari Sport, que precisament es va donar per aquestes crítiques constants.

«Criticava massa com la Federació tracta les dones, les seves jugadores. I xocava amb els interessos del diari», va revelar precisament en el que ara és el seu programa, 'Zona Franca'.

«La Federació té una manera de treballar mafiosa. Tothom que té una mica de poder aixeca telèfons per pressionar i intentar que el que li pot fer mal no es publiqui. Molts periodistes accepten i callen. Com que jo no vivia d'aquesta col·laboració, vaig poder dir que no escrivia més».