Luis Rubiales, presidente de la RFEF, acusado de un delito de lesiones sobre una mujer

Luis Rubiales, president de la RFEF, acusat de lesionar l’arquitecta que va reformar casa seva

Per les seqüeles ocasionades, la Fiscalia demana una indemnització de 21.000 € i una multa de 2.400 €

Luis Rubiales, president de la Reial Federació Espanyola de Futbol  (RFEF), ha estat acusat d'un delicte de lesions sobre l'arquitecta que va reformar la seva casa, amb la qual tenia desavinences prèvies no resoltes. Així, la Fiscalia Provincial de València ha demanat que sigui multat amb 2.400 euros i li reclama una indemnització de 21.000 euros.

Rubiales va empènyer i sacsar la dona

L’arquitecta va interposar una denúncia contra Rubiales per haver volgut pagar-li les obres del seu domicili  a València amb fons del sindicat Associació de Futbolistes Espanyols (AFE) quan n’era el seu president. Així, el 19 de juliol de 2017, l'arquitecta el va abordar quan estava a la plaça de l'Ajuntament de la capital valenciana i van tenir una «breu i tibant» conversa que va degenerar en una discussió.

Durant aquest enfrontament, l'acusat, que estava a punt de marxar del lloc en un taxi que havia parat davant la conducta «agressiva» de la víctima,  la va empènyer violentament en diverses ocasions, a més,  la va agafar del braç i la va sacsar amb força. Segons l’escrit del fiscal, immediatament després d’aquests fets, Rubiales va marxar en el vehicle.

Tanmateix, a conseqüència de l'agressió,  l’arquitecta va patir una contusió costal dreta i al canell, juntament amb altres lesions. A més a més, la dona va necessitar un tractament de rehabilitació, repòs i farmacològic a causa d'un trastorn per estrès post traumàtic que li va provocar un perjudici personal bàsic de 262 dies, amb pèrdua temporal de qualitat de vida moderada en 244 d’aquests dies. Així doncs, l’arquitecta ha patit seqüeles, sent algunes posttraumàtiques a la columna cervical, síndrome cervical associat i també estrès posttraumàtic.

També et pot interessar...