Luis Enrique tanca files: «Robert Moreno? Només hi ha una versió, la que jo em crec»

«Dimecres vaig fer una excepció i vaig exposar els meus motius de manera força clara», va dir a més un Luis Enrique que no es va mossegar la llengua: «No dec ser tan ogre perquè la majoria de gent em tracta amb molta estima»

Luis Enrique, en una imatge d'arxiu
Luis Enrique va voler tancar la polèmica amb Robert Moreno | Catalunya Diari

Luis Enrique és d’aquelles persones de caràcter irreductible. L’actual seleccionador espanyol no es va mossegar a l’hora d’afirmar que Robert Moreno, l’home que l’havia succeït al càrrec per la malaltia de la seva filla Xana, havia estat «deslleial» amb ell a l’haver intentat fer-li veure que volia ser l’entrenador d’Espanya durant l’Eurocopa. Moreno, en veure-ho, va convocar una roda de premsa d’urgència per explicar la seva versió i per donar a entendre a Luis Enrique que havia optat per la via més dràstica de totes.

I fins aquí, a priori, la polèmica. El passat dissabte, però, el tècnic asturià va tornar a referir-se al conflicte durant el sorteig de l’Eurocopa de 2020. «No estic aquí per jugar un partit de tenis o de pàdel. Se’m dona bé, però no hi jugaré», deia quan era preguntat per l’afer Moreno mentre, al fil de la qüestió, explicava: «El dimecres vaig fer una excepció i vaig exposar els meus motius de manera força clara. Estaria bé entrar en aquest joc, però no ho faré. Només hi ha una versió, la que jo em crec».

  

No va voler anar més enllà. En veure la reiteració de preguntes dels periodistes a Bucarest, on es va dur a terme el sorteig que va enquadrar Espanya amb Suècia i Polònia, el tècnic va assegurar: «Ara mateix només em preocupa fe un seguiment exhaustiu de l’equip. La resta és un tema que ja no va enlloc i que jo no em dedicaré a alimentar. No dec ser tan ogre perquè la majoria de gent em tracta amb molta estima, més de la que em mereixo».

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari