Luis Enrique: «Robert Moreno ha estat deslleial»

L'asturià ha comparegut a la Ciutat de Futbol de las Rozas a Madrid

Luis Enrique, entrenador de la Selecció espanyola
Luis Enrique torna com a seleccionador espanyol | Gtres

Luis Enrique ha estat presentat per segona vegada com entrenador de la Selecció Espanyola aquest dimarts a la Ciutat del Futbol de les Rozas. Ha sigut el seu primer acte oficial després que la setmana passada es confirmés el seu retorn, càrrec que va haver de deixar fa cinc mesos per la malaltia de la seva filla.

 

Luis Enrique posa punt final al conflicte amb Robert Moreno

A l'inici de l'acte s'ha pogut veure al seleccionador somrient. «Avui és un dia molt especial per a mi, perquè avui torno a casa, perquè torno a la Selecció», ha assegurat Luis Enrique al començament de la compareixença. Just després ha admès que és una persona que està en contra de la polèmica, però es veu «obligat a parlar-ne». En referència a la no assistència de Robert Moreno ha assenyalat que ha sigut decisió d'ell mateix, que no volia que estigués present en el seu retorn. 

«M'he de posicionar en l'altre punt de vista. Entenc que li faci il·lusió ser seleccionador nacional i que hagi treballat molt per aconseguir-ho. Entenc que sigui ambiciós; i ser ambiciós és una qualitat a valorar en aquesta societat. Però per a mi és deslleial. Jo mai ho faria i no vull ningú amb aquestes característiques al meu staff», ha declarat l'asturià considerant que «l'ambició desmesurada és un defecte». «No veig mai més a Robert Moreno com al meu segon». Així ha volgut tancar l'episodi de la polèmica. 

Durant la ronda de preguntes, però, ha fet una reflexió sobre la relació amb Moreno: «És la manera perfecta per veure qui és amic meu i qui no; en qui puc confiar i amb qui no». Lamentant cordialment les qüestions formulades per la premsa, majoritàriament orientades per la polèmica, ha demanat que «no es remogui la brossa».

Agraeix a la federació la professionalitat i el tracte demostrat

Paral·lelament, ha agraït emotivament el bon tracte i les mostres d'afecte de Rubiales i Molina en reunir-se per parlar del retorn. «Han sigut sempre lleials, honests i sincers i m'atreviria a dir que ho són també quan no representen a la federació», ha lloat l'asturià. A més, ha explicat que l'esport l'ha ajudat moltíssim amb la tragèdia per la mort de la seva filla. 

Els dies abans

Aquesta presentació ha arribat després de dues setmanes agitades a la Federació Espanyola de Futbol amb la sortida sobtada de Robert Moreno i l'anunci del retorn de 'Lucho'. L'asturià ha volgut mantenir un total silenci i no s'ha pronunciat del tema fins avui. Tant Luis Rubiales com Molina ja van donar la seva versió el passat dimarts dia 19 i van explicar, des del seu punt de vista, el que havia passat entre Robert Moreno i Luis Enrique.

Qui també ho va fer va ser l'altre protagonista de la història, Moreno, que va assegurar que la seva experiència «com a seleccionador absolut va començar i ha acabat d'una mateixa manera, amb sabor agredolç» mostrant la seva decepció. 

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari