Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Corte Inglés de Can Dragó

El Corte Inglés inaugura un outlet de primeres marques a Barcelona

Aquest nou espai tindrà descomptes de fins al 70% i fins a 150 marques diferents

Corte Inglés de Can Dragó
El Corte Inglés inaugura un outlet de primeres marques | Cedida

El centre comercial de Can Dragó estrena avui un nou espai outlet de 2.200 metres quadrats. Més de 150 marques de primera categoria formaran part de l'outlet, on hi haurà descomptes de fins al 70%. La companyia feia temps que valorava la possibilitat de crear aquests espais per rendibilitzar els seus establiments i reduir les pèrdues.

L'outlet aportarà una major rotació de productes al centre de Can Dragó

Aquest outlet es troba a la cinquena planta del Corte Inglés i disposarà productes de moda home, dona, infantil, sabateria i esports. Fins i tot, per reduir els temps d'espera i de cues, aquesta zona compta amb un sistema de cua única que es repartirà en 10 caixes. Només en aquest espai hi treballaran 20 persones, el 70% de les quals són de nova incorporació.

Outlet Can Dragó
L'outlet compta amb 150 marques i grans descomptes | El Corte Inglés

Els descomptes de primeres marques permeten una major rotació de productes al centre comercial i una major rendibilitat. A partir d'ara, també, el pàrquing s'obrirà de forma gratuïta als visitants del Corte Inglés, tot i ser de titularitat privada.

La companyia aposta per mesures que rendibilitzin els resultats

Apostar per una secció outlet i reduir les tarifes d'aparcament són dues mesures per tornar a atraure el públic i intentar millorar els resultats i beneficis del centre. Can Dragó és un dels centres de la companyia menys rendibles i amb pèrdues que sobrepassen els quatre milions d'euros, segons 'El Confidencial'.

L'edifici de Can Dragó, que està a la venda, compta amb vuit plantes, 45.000 metres quadrats de superfície i és un dels que obté pitjors resultats de l'estat. Com a resultats generals, la companyia va tancar el 2018 amb una caiguda del 0,13%, el pitjor dels últims cinc anys.

També et pot interessar...