Pla mig d'Agnès Marquès

Agnès Marquès, de TV3, marxa de vacances amb el seu marit i la filla: destí exclusiu

La presentadora gaudeix del seu entorn més proper

Després de les eleccions generals, totes les cares més conegudes de TV3 i de Catalunya Ràdio han marxat de vacances. Així, ja fa una setmana que s'ha estrenat la temporada d'estiu i amb ella grans canvis pel que fa a la programació i la plantilla. Ja se sap que la corpo està ultimant els darrers detalls de cara la nova temporada, la qual s'iniciarà al mes de setembre. 

En el cas del 'Planta Baixa', el programa liderat per Agnès Marquès, va posar el punt final a la quarta temporada el passat 21 de juliol. La temporada vinent, les tardes de la cadena publica catalana patiran una modificació, tot just acabin les vacances d'estiu. 

I és que, tal com els vam informar, el 'Planta Baixa' tindrà gairebé dues hores menys de programa. Una notícia agredolça per tot l'equip de l'espai, ja que tot i saber que continuaran amb el programa, perdran hores d'emissió. 

El format de la productora La Manchester Radiofònica, fins ara, tenia una durada de tres hores i mitja, des de les 16:45  hores fins uns minuts després de les vuit de la tarda. En el seu lloc, TV3 vol apostar pel concurs 'Atrapa'm si pots' presentat per Llucià Ferrer. 

Agnès Marquès, de vacances

De la mateixa manera que molts altres periodistes de la televisió pública catalana, Agnès Marquès ha abandonat els platós per gaudir de les vacances. Tal com ha publicat al seu perfil d'Instagram, es troba passant uns dies a la vora de la platja amb la seva parella i la seva filla, Olívia.

Encara que la presentadora és molt reservada amb la vida privada, de tant en tant, penja fotos a les xarxes amb el seu entorn més proper, amb les persones que més estima. I això és el que està fent durant aquests darrers dies, gaudir de la seva família i amics i presumir del lloc triat.

Enguany, tal com ha informat el Principal, Marquès es troba desconnectant i combatent les altes temperatures al país veí, a Portugal. Lluny de Barcelona, la família ha visitat l'illa de Tavira, al sud de Portugal, des d'on ha volgut compartir una preciosa foto que ha enamorat els seus seguidors.

Imatge de les vacances d'Agnès Marquès
La presentadora gaudeix de les vacances amb la seva família. | @marquesagnes

Segons el que ha compartit la periodista a les xarxes, està aprofitant les vacances per gaudir de temps de qualitat amb la seva família, i també amb el seu entorn més proper. De fet, fa una setmana, la presentadora va publicar una imatge amb la seva gran amiga, Elsa Mir.

Amb tot, no serà fins al pròxim 4 de setembre que la presentadora torni a 'casa'. El 'Planta Baixa' començarà la seva cinquena edició, tan bon punt comenci el mes de setembre. La nova temporada presentarà moltes novetats, entre elles un plató i un horari completament renovat.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!