Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Llucià Ferrer

'Bomba' de l''Atrapa'm si pots', de TV3: la notícia més esperada per a l'audiència

El programa 'Atrapa'm si pots' posa en joc el pot de 81.000 euros

'Atrapa'm si pots'  és un concurs emès a TV3i presentat de la mà de Llucià Ferrer. El programa té un format de quiz show on cinc concursants s'enfronten a un seguit de proves, responent a preguntes amb un cronòmetre per arribar a 'El Minut Final'.

Aquesta última fase és el repte més gran al què s'enfronten els concursants, ja que si guanyen 'El Minut Final' es fan amb el pot del programa. Les preguntes a les quals responen són jocs de paraules, endevinalles i curiositats que donen dinamisme i un to divertit al concurs.

El concurs és el líder dels vespres del cap de setmana

Gràcies a això, 'Atrapa'm si pots' ha aconseguit un èxit brutal i ha arribat a ser nominat als 'Premis Zapping 2021' com a millor concurs. De fet, el programa ha assolit unes xifres d'audiència molt grans, ja que el passat 12 de desembre del 2022 va arribar a una quota del 19,2%.

I sembla que el programa ha seguit triomfant perquè durant aquesta temporada, ha aconseguit una audiència mitjana de 207.000 espectadors i un 13,3% de quota. Uns números que han fet consolidar 'Atrapa'm si pots' com l'espai líder dels vespres dels caps de setmana.

La cadena catalana ha volgut aprofitar l'èxit del concurs ampliant les seves emissions. Si ve durant els mesos d'estius el programa s'emetrà de dilluns a divendres, a partir de setembre podrem gaudir d''Atrapa'm si pots' de forma diària, segons ha confirmat TV3.

Un pot de 81.000 euros

Augmenten els nervis al concurs perquè el pròxim cap de setmana, els concursants restants s'enfrontaran a 'El Minut Final' per fer-se amb el pot més gran de la història del programa. La quantitat és actualment de 81.000 euros  i ja quasi que es pot tastar la victòria. 

'Atrapa'm si pots'
Els concursants d''Atrapa'm si pots' es volen fer amb el pot de 81.000 euros | TV3

Durant aquesta nova temporada hem vist un nou decorat i noves proves. En l'última edició d''Atrapa'm si pots' també s'han afegit novetats, com ara eliminar un concursant a cada programa perquè així quatre participants puguin seguir jugant i acumulant diners.

En l'emissió passada del dia 7 de maig, la concursant que es va enfrontar a 'El Minut Final' va estar molt a prop de fer-se amb el pot de  79.000 euros. No obstant això, no va arribar a respondre correctament les cinc preguntes durant el minut i va afegir 2.000 euros més  al pot final.

El pròxim cap de setmana, podrem veure si algun dels concursants es fa amb l'espectacular xifra de 81.000 euros  i si farà història en un programa d'entreteniment com 'Atrapa'm si pots'.