IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

L'Ajuntament de Barcelona respon a les crítiques de Pilar Rahola pel seu accident

Janet Sanz ha acusat la periodista de «creuar per on no devia»

Pilar Rahola al 'Faqs' de TV3
Janet Sanz respon a Pilar Rahola sobre les seves crítiques per l'accident mentre caminava per Barcelona | TV3

Pilar Rahola va anunciar la setmana passada que havia patit un accident mentre caminava per Barcelona, concretament amb un dels separadors dels carrils bici a què la periodista va anomenar «andròmines». A conseqüència del seu accident, Rahola es va trencar el cap de l'húmer i haurà de portar un cabestrell durant «setmanes» per a poder recuperar-se.

La periodista ha publicat un article a 'La Vanguardia' on carrega contra la gestió urbanística de la ciutat de Barcelona, criticant les andròmines a terra, «els carrils bici improvisats» i fins i tot les pintures «grogues lliscants».

Segons Rahola, «passejar per la ciutat comença a ser una opció d'alt risc», i critica com l'està gestionant el govern d'Ada Colau i que s'hagi aprofitat el confinament per convertir la ciutat, amb contractes a dit, en una espècie de trampa mortal. 

L'Ajuntament de la capital catalana no s'ha fet esperar, i Janet Sanz, número 2 de Colau, ja ha respost a través de Twitter a l'article de Rahola. La regidora carrega contra la periodista, assegurant que si va caure va ser perquè «va creuar per on no devia».

«Per dissimular, critica les proteccions per ciclistes (porten 13 anys allà), el color groc dels carrils (el que recomana Seguretat) i mesures urgents per protegir la salut (com París o Nova York). Potser estava distreta pensant en Jordi Pujol», afegeix al seu tuit. 

Els usuaris donen la raó a Pilar Rahola i critiquen la seva gestió

La seva defensa, però, no li ha sortit com s'esperava, perquè les respostes al seu missatge han estat majoritàriament molt crítiques cap a l'Ajuntament, donant la raó a Rahola i les seves crítiques, i demanant al Consistori que arregli uns problemes que, segons ells, fa temps que arrossega. 

«Barcelona és un caos i plena d'obstacles», «els separadors negres no es veuen. Calen separadors verticals» o «La seva queixa és ridícula i la vostra gestió a l'ajuntament, també» són alguns dels missatges que ha rebut Sanz a través de Twitter. 


Comentaris

envia el comentari