Primer pla de J.J. Benítez

J.J. Benítez posa data a l'asteroide que mataria 1.200 milions de persones

L'ufòleg vaticina l'arribada imminent d'un bòlid que posarà en risc la humanitat

J.J. Benítez, un dels grans escriptors del nostre país i famós per les seves novel·les de misteri i ovnis, ha sorprès amb una revelació. Un esdeveniment que, segons explica, succeirà molt aviat i suposarà la mort de 1.200 milions de persones.

El navarrès, que s'ha passat la vida escrutant els misteris del cel, afirma que l'arribada d'un asteroide és imminent. Un bòlid que s'estavellarà contra el planeta i que causarà una gran destrucció al seu pas.

J.J. Benítez augura l'arribada d'un asteroide a la Terra

J.J. Benítez és un dels ufòlegs més reconeguts a Espanya. Al seu torn, ha escrit un gran nombre de novel·les dedicades al misteri de l'univers i els éssers que l'habiten. Visitants d'altres mons que s'han deixat veure més d'una vegada pels nostres cels.

Durant una entrevista a la COPE, l'escriptor ha confessat que va descobrir que tenia passió pels ovnis de casualitat, i que això li va canviar la vida. «Un redactor en cap em va demanar que anés a un poblet molt petit de Burgos on deien que havia aparegut un objecte volador no identificat», recorda.

J.J. Benítez assegut en una butaca
J.J. Benítez fa molts anys que es dedica a escrutar els misteris del cel | Europa Press

«Vaig ser absolutament escèptic, i em va impactar molt el que em va explicar aquella gent tan simple i senzilla», afegeix. «A partir d'aleshores, vaig començar a interessar-me per totes les investigacions i per tots els casos que vaig conèixer, i mira, ja fa cinquanta anys d'això», reconeix.

Una vida dedicada en cos i ànima a analitzar els fenòmens ovni i a desxifrar el misteri que s'amaga darrere els suposats albiraments que fa. És per això que ara a l'escriptor li han fet preguntes sobre el vaticini que ell mateix va llançar fa un temps.

Imatge d'un asteroide apropant-se a la Terra
Segons Benítez, el 2027 un asteroide impactrà contra la Terra | Pixabay

Concretament, va afirmar que, el 2027, un asteroide podria impactar contra la Terra i provocar 1.200 milions de morts en menys de 48 hores. Benítez assenyala que «aquesta afirmació és meva», però que procura «no parlar gaire del tema». «Entre altres motius, perquè m'agradaria estar equivocat», afegeix.

El navarrès confia plenament en el vaticini que ha fet, principalment perquè les fonts de què s'ha servit, que es nega a revelar, «són d'ordre tipus militar». És més, està convençut que la pandèmia no serà res en comparació amb «aquesta caiguda d'un asteroide d'aproximadament 28 quilòmetres de longitud».

J.J. Benítez travessa un dels pitjors moments de la seva vida

Fa molt poc, la tragèdia va planar sobre l'escriptor. Blanca, la seva amiga i companya de vida, va morir a causa d'un càncer. Una malaltia que Benítez va viure molt de prop, desesperat per intentar ajudar-la, i que va posar fi a la vida de Blanca en tan sols nou mesos.

Arran d'això, el navarrès es va enfonsar en la més profunda de les tristeses fins que, de mica en mica, va aconseguir recompondre's. Ara, l'editorial Planeta ha publicat el seu nou llibre, 'En blanca y negro: diario de una experiència extrema'.

J.J. Benítez
Fa poc, J.J. Benítez va perdre la seva dona, que va morir de càncer | YouTube

Un llibre en què recopila com va ser el temps que va viure amb la seva dona malalta i que va escriure quatre mesos després que ella morís. «Vaig pensar que podia portar una mica de llum i d'esperança a la gent que estava en les mateixes condicions que la Blanca i jo», explica.

I és que la seva dona ho era tot per a ell. Gairebé quaranta anys junts plens d'experiències i vivències que el navarrès mai oblidarà. Fa molt poc que Blanca se'n va anar del món, i J.J. la segueix recordant amb moltíssim amor.

«Una persona superintel·ligent, moltíssim més que jo, d'una generositat no humana, i bona, ja que em va acompanyar en les coses bones i en les dolentes», recorda.