Joan Laporta es presentarà a les pròximes eleccions del FC Barcelona

Ho ha confirmat aquest dijous al migdia

L'expresident del FC Barcelona, Joan Laporta, durant una roda de premsa
Laporta es troba confeccionant el projecte que presentarà  | FC Barcelona

Joan Laporta, president del FC Barcelona entre el 2003 i el 2010, es tornarà a presentar a les eleccions del club blaugrana. Laporta ho ha confirmat aquest dijous al migdia al programa 'La Llotja del Què T'hi Jugues' de la SER. El precandidat als comicis ha avançat que ja està elaborant el projecte i que es troba confeccionant l'equip que l'acompanyarà.

D'aquesta manera, ja hi ha confirmats 5 precandidats per a les properes eleccions del Barça, el 15 de març de 2021: Lluís Fernández, Agustí Benedito, Víctor Font, Jordi Farré i Joan Laporta. Cal recordar que l'expresident blaugrana va quedar en segona posició en les darreres eleccions, que va guanyar Bartomeu, amb 15.614. D'altra banda, també s'ha de tenir en compte que s'estan recollint firmes per una moció de censura i que si aquesta prosperés les eleccions serien abans.

Quedarà pendent saber si des de l'actual junta directiva blaugrana s'aposta per una candidatura continuista o es decideix no presentar cap relleu i deixar el futur del club blaugrana en un dels precandidats que es presenten.

 

La moció de censura ja compta amb la meitat de les signatures

En aquest sentit, Joan Laporta ja ha donat suport a la moció de censura i s'ha mostrat a favor d'aquest mecanisme. El passat dimarts els impulsors de la moció de censura blaugrana contra el president Josep Maria Bartomeu i la seva junta directiva van anunciar que ja han aconseguit gairebé la meitat de les firmes que necessiten per tirar endavant.

La plataforma Més que una Moció va informar que el dimarts disposava concretament al voltant d'unes 7.500 firmes. Actualment, disposa de cinc dies més per reunir un total de 16.521 signatures. L'agrupació compta amb el suport dels precandidats a les eleccions del Barça Víctor Font, Lluís Fernàndez i Jordi Farré i el suport d'altres pesos pesants de l'entorn institucional blaugrana com l'expresident Joan Laporta.


Comentaris

envia el comentari