Imatge de Marc Ribas

El Joc de Cartes torna aquest dimecres amb una edició molt especial i mai feta abans

El programa culinari es desplaçarà fins a la capital del Gironès per trobar a la millor cuinera

El programa estrella de la televisió catalana torna aquest dimecres per buscar a la millor restauradora de Girona. Els establiments protagonistes seran quatre locals: Can Rajolet, l'Arrels, el Girum i La Fàbrica. Tots quatre, i juntament amb el presentador i cuiner Marc Ribas, cercaran a la millor xef. 

El concurs culinari Joc de Cartes desembarca a novament terres gironines aquest pròxim dimecres, setze de novembre, a la nit, 22:35 h a TV3. El programa ha publicat al seu Twitter oficial un petit vídeo amb imatges del proper episodi. Acompanyat amb un text, el programa invita a veure'l: Retem homenatge a les dones de l'hostaleria i Marc Ribas viatja a terres gironines a la recerca de la millor restauradora.

Un homenatge a les dones restauradores

El xef Marc Ribas visitarà els restaurants Can Rajolet de Bescanó, L'Arrels de Quart i el Girum i La Fàbrica de Girona. Aquests quatre establiments seran els protagonistes d'aquest dimecres al Joc de Cartes. La ruta s'engegarà a Can Rajolet, a Bescanó, un establiment on Ribas coneixerà a Roser Nierga.

Una administrativa que fa tres anys va decidir canviar de feina i dedicar-se a la restauració. L'equip del programa es desplaçarà fins al municipi veí de Quart per descobrir el restaurant Arrels de Renata Palaghianu. Una romanesa molt integrada al territori i amb ganes de fer gaudir als paladars més exigents.

Abans de finalitzar, però el presentador i xef visitarà primer el Girum i després La Fàbrica, en ple Barri Vell de la capital del Gironès. El primer restaurant ha aconseguit triomfar amb una proposta on les verdures adquireixen un gran protagonisme, gràcies a la seva responsable, la Susanna Vila. El programa acabarà degustant el brunch saludable i nutritiu que prepara Eva Cortés a La Fàbrica, situat al carrer de la Llebre.

Un programa a més de 600 quilòmetres

La resposta a qui s'endurà el títol de millor restauradora es podrà saber aquest dimecres a TV3. Cal recordar, però que la setmana passada l'equip del programa va tirar la casa per la finestra. Joc de Cartes es va traslladar a Madrid per trobar el millor restaurant que feia calçotades.

L'equip del programa va agafar la furgoneta i es va traslladar a la capital de l'estat per valorar un dels productes més típics i coneguts de la gastronomia de casa nostra. Qui va ser el millor ambaixador de les calçotades a Madrid? Tot el programa es pot veure a TV3  a la carta.