Imatge de Marc Ribas al 'Joc de Cartes'.

El 'Joc de Cartes' s'acomiada aquesta nit i Marc Ribas avisa: «No ho havíem fet mai»

El programa de Marc Ribas tanca aquest dimecres temporada amb un programa especial protagonitzat per periodistes

La corpo es queda temporalment sense el 'Joc de Cartes'. El programa de Marc Ribas tanca la paradeta aquesta nit i s'acomiada de l'audiència amb un programa fins ara inèdit. Al talent culinari hi havíem vist fins ara restaurants de famosos i espais temàtics, però fins ara mai havíem vist un programa protagonitzat per periodistes. 

Aquest dimecres a la nit, doncs, el programa de Marc Ribas tanca temporada amb un especial que buscarà el millor restaurant recomanat de l'àrea de Barcelona. I ho farà acompanyat per quatre prestigiosos periodistes gastronòmics que —i això és nou!— representaran un local de la seva elecció.

«Volem fer un programa especial. Tan especial que hi afegirem un ingredient del món de la cuina que no hi havíem afegit mai. Es diu periodisme gastronòmic», diu Marc Ribas a la seva promo del programa. 

Qui hi participa?

Doncs restaurants de renom. El primer restaurant serà La Gormanda, al barri de L'Eixample, per recomanació de la periodista Carme Gasull. Just després i sense sortir del barri, aniran al Tragaldabas, representat per la periodista Sandra Blasco. 

També passaran pel Catalina, situat a Gavà i representat per Lourdes López; i finalment Marc Ribas pararà al Tr@mendu, un restaurant representat per Òscar Manresa i situat al barri de Sants-Montjuïc. 

Últim 'Joc de Cartes' de la temporada

A reveure. El programa de Marc Ribas emetrà aquesta nit l'últim episodi de la temporada i no tornarà fins l'agost vinent. Va ser el mateix xef i presentador qui va explicar-ho al seu Instagram

Imatge d'un instagram stories de Marc Ribas.
El xef Marc Ribas va explicar al seu perfil de la xarxa Instagram que el 'Joc de Cartes' tornaria amb nous programes l'agost del 2023.   | Instagram / @madxef

«Tornarem a l'agost, com sempre», va dir Marc Ribas sobre un programa que, amb una mitjana d'un 25% de share, s'ha converitit en una autèntica i absoluta referència de TV3. És la gallina dels ous d'or i als despatxos de la corpo estan obligats a cuidar Marc Ribas. 
 

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp