Imatge de Marc Ribas durant un Joc de Cartes.

Nou (i surrealista) Joc de Cartes: amenaces, plors i Marc Ribas torna a al·lucinar

El programa, que buscava el millor xiringuito del Maresme, ens va deixar un restaurador amenaçant els seus treballadors i un altre plorant a llàgrima viva

«Eh, eh, eh. Las manos, que está la cámara. Te lo juro que os voy a pegar luego, eh. Te lo juro». No és, ni molt menys, la millor manera d'obrir les portes de la teva cuina. Doncs, per increïble que sembli, aquesta va ser la carta de presentació del xiringuito Deja Vu de Vilassar de Mar ahir al Joc de Cartes.

El programa, que ahir oferia la seva tercera edició de la temporada, se n'anava al Maresme a buscar la millor guingueta de platja. Si bé és cert que a nivell gastronòmic no va ser el millor programa (es va arribar a veure una bossa de gel dins un fumet), també ho és que —com sempre— no va deixar ningú indiferent. 

De les amenaces als plors 

I és que més enllà de Carlos Marín, el propietari del Deja Vu, el programa també ens va deixar els plors de l'Alejandro Moreno, el propietari de l'Anchor Point de Pineda de Mar.

El restaurador, que va arribar a dir que havia tingut fins a 7 negocis alhora, va sorprendre l'audiència del programa plorant a llàgrima viva a l'hora de puntuar un dels restaurants. «És que no puc. No sóc crític... conec l'esforç que hi ha darrere d'aquests xiringuitos», deia Moreno mentre no podia reprimir les llàgrimes. 

Finalment, però, ni l'un ni l'altre. Qui va acabar enduent-se el concurs va ser el Tiaré Beach Bar, de Pineda de Mar. En Salva Hidalgo i en Víctor Serrano, sense estridències i —això sí— amb bona cuina, es van acabar enduent el programa. 

Joc de Cartes i el seu retorn per la porta gran 

Primer va ser a Barcelona, després a l'Empordà i ahir al Maresme. El cert, però, és que des del seu retorn a la petita pantalla, el Joc de Cartes no ha defraudat. És un dels programes de més èxit de TV3 i només ha necessitat tres setmanes per demostrar perquè. 

Primer va ser la The Paella Experience. Marc Ribas, en un programa que buscava la millor cuina de guia turística a Barcelona, va al·lucinar amb l'Àmfora. Un restaurant caríssim, de gust dubtós i amb un cuiner que pretenia fer quelcom més que paelles. Al final va quedar en res i, per més inri, els propietaris no es van presentar a la confrontació final. Un nyap.

El programa de la setmana passada, a l'Empordà, tampoc va tenir desperdici. I és que el concurs se'l va acabar enduent un restaurant que havia quedat últim en les votacions dels concursants. Marc Ribas, però, va considerar que l'Arbre de Juliette mereixia més nota i va acabar enduent-se el programa (després d'un inèdit triple empat).

▶️ El vídeo de la setmana