Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Marc Ribas al 'Joc de Cartes' d'aquest dimecres

L'audiència de 'Joc de Cartes' no dona crèdit amb el que ha passat en l'últim programa

L'últim programa de la temporada ha estat una mica diferent, i a l'audiència li ha agradat

A hores d'ara, segurament molts coneixem el programa presentat per Marc Ribas, Joc de Cartes. I és que aquesta temporada ha estat plena d'emocions i de plats que no han passat gens desapercebuts. Així, com a cloenda de temporada, tot l'equip ha volgut fer un programa especial. En aquest cas, els que s'enfrontaven eren quatre crítics gastronòmics i cadascun defensava el seu restaurant preferit de Barcelona.

Concretament, els quatre crítics eren Lourdes López, que defensava el restaurant 'Catalina', Carme Gasull, que recomanava el restaurant 'La Gormanda', Sandra Blasco, de part del restaurant 'Tragaldabas' i Josep Sucarrats, que apostava per 'El tr@mendu'. Tot plegat, ha estat un Joc de Cartes diferent que sembla que no ha deixat l'audiència indiferent.

En efecte, cadascun dels crítics tenia molt a dir del seu restaurant, cosa que ha agradat a l'audiència. Per exemple, Josep afirmava que la cuina catalana és la més exòtica que es pot trobar a Barcelona, Lourdes, en canvi, enaltia el servei, el producte i l'entorn, mentre que Sandra es decantava per la disposició del restaurant. Quant a Carme, ella se centrava en la propietària del restaurant i defensava la figura de la dona als fogons.

La diferència del programa s'ha pogut notar en la diferència a les puntuacions. Normalment, aquestes són bastant baixes, però aquest cop no ha estat així. I és que cap dels quatre restaurants baixava del 7, cosa que ha mostrat la categoria dels restaurants que ha visitat Marc al programa d'ahir. Finalment, el restaurant guanyador ha estat 'La Gormanda', però els quatre restaurants han generat molta competència. 

Imatge de Marc Ribas al 'Joc de Cartes'.
L'últim programa de la temporada ha generat molt bones crítiques. | TV3

L'audiència sorpresa

Quant als espectadors del programa, val a dir que han rebut molt bé aquest petit canvi en la dinàmica del programa. Alguns dels comentaris que han deixat són «Quin gustarro avui #JocDeCartesTV3 Periodistes amb criteri, coneixement i bon rotllo. Cracks @josep_sucarrats, @carmegasull i @Louloulopez!» , «Demostració que 4 bons restaurants poden sortir al #JocDeCartesTV3 i fer-ho realment bé. A veure si per la propera temporada, tornem a veure’n més!» i «Doncs a mi m'ha agradat el programa. Molt pijos, però amb amabilitat i respecte. De tant en tant, també s'agraeix un dia sense ganivetades. #JocDeCartesTV3».

Així, doncs, sembla que aquest format enganxa els espectadors de TV3. Caldrà esperar per veure el que ens ofereix la pròxima temporada. Segur, però, que serà encara més emocionant que aquesta.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp