Joel Díaz, presentador de 'El Zona Franca' de TV3

Joel Díaz, presentador del 'Zona Franca' de TV3, anuncia que deixa el programa

«Plego arran de la decisió presa per la direcció de TV3 d'apartar del programa el Manel Vidal», diu Díaz

Cop de porta. Joel Díaz, presentador del 'Zona Franca' de TV3, acaba d'anunciar que deixarà de presentar el programa després del que s'emetrà aquesta nit de dilluns, 30 de gener. El presentador assegura que ho fa arran de la polèmica ocorreguda després de l'acomiadament de Manel Vidal del programa.

«Plego arran de la decisió presa per la direcció de TV3d'apartar del programa el Manel Vidal, una decisió que considero injusta i inacceptable tant en el fons com en la forma en què s'ha pres i comunicat», ha dit Joel Díaz a través d'un tweet. 

Instants després, TV3 ha pres la determinació de suspendre el programa. «Després de l'anunci de Joel Díaz d'abandonar el programa 'Zona Franca', TV3lamenta i respecta la decisió del presentador. L'espai no s'emetrà durant els propers dies, però TV3estudiarà la continuïtat del programa». diuen.

«Avui, i els pròxims dies, no hi haurà emissions de l'espai 'Zona Franca', però TV3continua compromesa amb els continguts d'humor en aquesta franja nocturna, que volen arribar a nous públics i, especialment, a l'audiència jove. Per això, la cadena estudiarà la continuïtat del programa», afageixen des de TV3

El gag que va dinamitar-ho tot

Tot va tenir lloc la setmana passada. Manel Vidal, company de Díaz al 'Zona Franca' i també al podcast 'La Sotana', va fer un gag on comprava el PSC amb el nazisme. Tot i tractar-se d'una broma, la direcció de TV3 va decidir despatxar Manel Vidal. 

Manel Vidal, precisament, es va explicar dies després a les xarxes assegurant que en acceptar la col·laboració al 'Zona Franca' sabia «on es posava». Ara, però, Díaz ha pres la sorprenent decisió de deixar també el programa. 

Al gag que li va costar l'acomiadament, Vidal presentava una paròdia de consultori polític en què analitzava el posicionament dels partits a partir d'un quadrant sobreimprès a la pantalla amb un eix horitzontal dreta/esquerra i un eix vertical autoritari/liberal.

En el moment de parlar del PSC, la sobreimpressió canviava a un quadrant en què la zona de confluència autoritari/dreta se substituïa per una esvàstica de grans dimensions, a la punta de la qual el col·laborador situava el PSC.

Cal destacar que Magí Garcia, guionista del programa, també ha anunciat que plega: «Espero que TV3 valori el talent de l’equip del programa i puguin continuar treballant. Poder deixar una feina és un privilege que no tothom pot exercir i sento el maxim respecte per tots ells».


 

Logotip de l'aplicació WhatsApp NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp