Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Joel Joan en primer pla

Joel Joan esclata a les xarxes contra una gran empresa: «catalanofòbia»

«La catalanofòbia de l’Fnac no la podem controlar», ha sentenciat

El català Joel Joan ha esclatat a les seves xarxes socials, titllant a una gran empresa de catalanofòbia. L'actor s'ha fet eco d'una notícia de Racó Català, mitjà que es queixava que en una tenda de l'empresa Fnac, situada a Andorra la Vella, estigués a la venda la pel·lícula de Joan, 'Escape Room', amb la caràtula tan sols en castellà.

En aquest punt, l'actor no ha dubtat en dirigir-se al seu compte de Twitter per explicar que aquest fet no té res a veure amb la productora ni amb ell mateix, sinó tot el contrari, ja que van insistir molt que a les caràtules del film, hi apareguessin tant la llengua catalana com la castellana.

Així, Joel Joan, argumenta que la caràtula és reversible, en una cara hi apareix el títol del film en llengua catalana, i en l'altre en llengua castellana. A més, ha assenyalat a l'empresa Fnac de catalanofòbia, per escollir només les pel·lícules que tenien la caràtula en castellà. 

«La caràtula és reversible en català per Cat i espanyol per Esp. I vam insistir molt en això. Però la catalanofòbia de l’Fnac no la podem controlar. Tranqui si compres el DVD hi ha la VO i la doblada. Gires la caràtula i ja està», ha piulat l'actor.

'Escape Room' ha estat un èxit

'Escape Room: La Pel·lícula' va arribar als cinemes el passat 11 de març després de quatre temporades d'èxit de l'obra teatral homònima, que han vist més de 200.000 espectadors.

«'Escape Room: La Pel·lícula' 11 de març immensa estrena a tota Catalunya», va publicar molt emocionat l'actor al seu compte de Twitter.

La comèdia de Joel Joan i Hèctor Claramunt va saltar a la pantalla gran, com una rèplica «augmentada» de la trama esbojarrada original. La cinta la fa créixer en matisos i intensitat i fa més vius els elements de thriller i suspens que ja contenia el muntatge teatral.

La pel·lícula situa els quatre protagonistes, Joan, Mònica Pérez, Ivan Massagué i Paula Vives dins d'un escape room. Res és el que sembla, i les dues parelles posen a prova la seva amistat mentre intenten sortir del joc superant proves enginyoses, divertides i perilloses.