Imatge d'una dona celebrant la Loteria de Nadal

Catalunya té un nou milionari: cau un espectacular premi de loteria

L'afortunat s'endú un milió d'euros

Barcelona té un nou milionari. El sorteig del Joker de 'La Primitiva' del passat dilluns, 29 de maig, ha deixat un premi de —atenció!— un milió d'euros a la capital catalana. La butlleta encertant, de Primera Categoria, ha estat validada a l'Administració de Loteries número 84 de la ciutat comtal, situada a La Rambla, 88. 

Així mateix, la combinació guanyadora del sorteig de 'La Primitiva' del passat dilluns és la formada pels números 1, 10, 13, 26, 33 i 43. El complementari és el 22, el reintegrament el 5 i el Joker el 8196804. La recaptació del sorteig ascendeix a 5.574.606,00 euros.

El milió, per Barcelona 

De Primera Categoria (és a dir, han fet 6 encerts), hi ha un bitllet encertant que ha estat validat a l'Administració de Loteries número 2 de Baeza, a Jaén; situada a l'Avinguda Alcalde Puche Pardo, 37.

Finalment, de Segona Categoria (5 encerts + Complementari) hi ha un bitllet encertant que ha estat validat a l'Administració de Loteries número 2 de Guernica, a Biscaia; situada al carrer de Sant Joan, 23.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies dels SUCCESSOS més destacats de Catalunya al WhatsApp!

Cal destacar que aquest és el primer premi d'El Joker de 'La Primitiva' que es reparteix a Barcelona aquest any 2023. 

Pots consultar tots els resultats del sorteig de 'La Primitiva'  del passat dilluns, 29 de maig, en l'enllaç oficial de les loteries.