Basté sorprèn tots els seus oients: s'adorm els últims 2 programes

Ell mateix ha admès que només li ha passat 4 cops en els 13 anys que porta a 'El Món a RAC1'

Jordi Basté davant els micròfons de RAC1
Jordi Basté ha admès haver-se adormit només 4 matins en 13 anys a 'El Món a RAC1' | RAC1

Aquest matí s'ha produït una d'aquelles anècdotes que són difícils de creure quan te les expliquen. Qui més qui menys, ha arribat tard algun cop a la feina perquè s'ha adormit, però sí et passa dient-te Jordi Basté, la cosa es transforma en un fet realment excepcional. 

Passaven 15 minuts de l'inici de 'El Món a RAC1' quan una de les col·laboradores ja deixava entreveure la situació: «Avui has dormit menys?». Basté responia sense amagar res: «Jo a aquestes hores ho explico tot. Efectivament, han passat coses molt rares. Aquesta setmana m’he adormit dos dies».

El locutor barceloní confirmava l'excepcionalitat d'aquest fet: «M’he adormit, en 13 temporades, quatre dies. Dels quatre dies, dos seguits, i els altres dos, també».  A més explicava una curiosa casualitat sobre aquests dies: «El que és més misteriós és que aquesta és l’època del coronavirus i aquella va ser la setmana de la grip A»

Una situació tan estranya com perquè l'anessin a buscar a casa

Però és que la història del seu endormiscament no s'acaba aquí. La situació aquest dimecres es va allargar tant; «em vaig adormir com s’ha d’adormir un. No es pot adormir un quart d’hora», confessava Basté, que fins i tot va haver d'anar a buscar-lo la seva productora, Montse Girona. 

«Sentir el timbre, que no sona mai, a unes hores que és de nit.  Hola Montse, com estàs? Perdona, ara baixo», explicava encara que recordava que fa 10 anys encara va ser més sonada.  «Pensava que havia mort perquè era de dia. Entrava la llum per casa i vaig sentir un crit dient Jordi... També era la Montse»

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari