Jordi Cruz: «No pot ser que jo que mai votaria al PP, ara votaria a Ayuso»

El xef català critica que «no hi pot haver tanta diferència entre el que fem a Barcelona i el que es fa a Madrid»

El xef Jordi Cruz ha criticat aquest dimarts la situació que travessen els restaurants, els establiments d'hostaleria i l'alta cuina a causa de la pandèmia de la Covid-19. En una entrevista al programa 'Aquí, amb Josep Cuní', de la Cadena SER, conjuntament amb Carles Abellán i Joan Roca, el presentador de 'Masterchef' i xef estrella dels restaurants Àbac, Angel, Atempo i Ten's ha carregat contra la gestió de la crisi que han fet les administracions catalanes, assegurant que «no hi pot haver tanta diferència entre el que fem a Barcelona i el que es fa a Madrid».

Entre rialles, Jordi Cruz ha assenyalat que «no pot ser que jo que mai votaria al PP, ara votaria a Ayuso. No pot ser». Una afirmació a la qual s'hi ha afegit el xef Carles Abellán, que ha manifestat que «jo soc d'esquerres i també votaria a Ayuso». En aquest sentit, Cruz ha lamentat que «tenim tots els restaurants tancats».

«Hi ha hagut molt poca sensibilitat amb el sector»

Més seriosament, el presentador de 'Masterchef' ha assegurat que «no ens ho han posat fàcil. Ajudes zero», alhora que ha lamentat que «hi ha hagut molt poca sensibilitat amb una activitat que és molt potent i essencial al nostre país. Un divendres, amb les neveres plenes, ens van dir que havíem de tancar». Cruz ha criticat que «no se'ns han donat diners i se'ns ha donat per morts». Així mateix, en referència a Barcelona, el xef català ha afirmat que «ens hem carregat la ciutat més maca d'Europa. Erem la tercera o quarta ciutat europea i ara estem a l'UCI».

Joan Roca, del Celler de Can Roca, ha recordat que «nosaltres no demanem ajudes, però les demanem pel sector. El sector en general sí que s'ha sentit menystingut per les autoritats». El xef ha explicat la situació que han viscut al seu restaurant i com han gestionat la situació per no haver d'acomiadar cap treballador.


Comentaris

envia el comentari