Imatge del precandidat a la presidència del Barça Jordi Farré, amb els braços creuats

La promesa de Jordi Farré als socis del Barça que li donin suport: tatuatges i pizzes

Aquest dimecres ha presentat la seva precandidatura amb el lema 'Nou Impuls Barça'

El precandidat a la presidència del FC Barcelona Jordi Farré ha presentat aquest dimecres la seva candidatura, fent una promesa inversemblant promesa als socis que li donin suport amb la seva signatura. Així, Farré regalarà tatuatges de l'escut del Barça i pizzes a tots aquells socis culers que firmin en favor seu. Durant tres dies, aquells que ho desitgin es podran tatuar gratuïtament un escut del Barça, mentre que altres tres dies, els que deixin la seva firma rebran una pizza de Fabián Martín, campió mundial de pizzes.

El que va ser impulsor del vot de censura que va acabar amb la dimissió de Josep Maria Bartomeu i la seva junta directiva, es presenta a les eleccions del FC Barcelona amb el lema 'Nou Impuls Barça' i amb nou punts destacats en el seu programa. Aquests són implementar un nou pla econòmic; fomentar la participació dels socis; reforçar el control de directius i alts executius; crear una marca pròpia de roba; un acord de patrocini amb la marca Catalunya; reforçar La Masia; evitar riscos financers amb l'Espai Barça; retribuir al soci en funció dels objectius esportius reeixits i donar més importància a les seccions i a l'esport femení.

Farré ha obert la seva seu de campanya en un local del carrer Numància de la capital catalana. 

Quatre vicepresidents a la seva candidatura

Així mateix, Farré ha presentat els seus quatre vicepresidents: l'alcalde de Premià de Dalt, Josep Triado (econòmic); el president del FC Vilafranca, Joan Solé (esportiu); Cisco Pujol (institucional); i Carla Teixidó (social). El precandidat ha assegurat que si és president farà una auditoria interna i que si es detecta alguna irregularitat, proposarà «una acció de responsabilitat a la junta directiva anterior, perquè qui la fa la paga». Així mateix, ha dit que no formarà coalició «amb cap altre precandidat».

En aquest sentit, Jordi Farré ha tingut paraules d'elogi cap a l'expresident Bartomeu, assegurant que «vull felicitar-ho per la gestió que ha fet de la situació política de Catalunya. El Barça no pot ser un club polític i ha d'estar allunyat d'això, encara que no pot perdre la seva identitat i ha d'estar al costat del seu país».

«La relació de Messi amb el Barça ha de ser per a tota la vida»

En l'àmbit esportiu, el precandidat considera que «la relació de Messi amb el Barça ha de ser per a tota la vida», tot assegurant que espera «poder convèncer Leo perquè l'endemà de guanyar les eleccions signi la seva renovació». Sobre possibles fitxatges, Farré ha explicat que el seu equip de treball està parlant «amb molts jugadors», un dels quals és Neymar que segons ha dit «sortiria baratíssim».

Pel que fa a la continuïtat de Ronald Koeman a la banqueta del Camp Nou si arriba a la presidència, no s'ha volgut mullar. «De moment té contracte i, ara com ara, Koeman és el meu entrenador. A més, vull conèixer el seu projecte», ha assegurat Farré.