Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge del xef Jordi Roca.

El xef Jordi Roca anuncia que s'ha recuperat de la seva malaltia: «Costa moltíssim»

Des de feia gairebé vuit anys, el xef gironí era víctima d'una malaltia neurològica

Gairebé vuit anys. Vuit anys que semblaven no tenir fi, que semblaven interminables. La vida, però, tenia una sorpresa guardada a un Jordi Roca. El germà petit dels Roca ha anunciat que ha recuperat la veu. «No sabeu l'alegria que sento de poder fer aquest vídeo», ha dit Jordi Roca explicant que s'estava recuperant, poc a poc, de la distonia que patia des de feia anys. 

«Se m'ha quedat veu de locutor de ràdio. Segurament molts de vosaltres ho sabeu, fa uns set anys vaig perdre la veu. I en tot aquest temps he tingut moments de pics de veu. M'ha anat venint i marxant, ha estat difícil», ha explicat en un vídeo al seu Instagram

Així mateix, però, el mateix xef —és l'encarregat de la secció de dolços dels germans Roca— ha explicat que aquesta «recuperació» podria no ser definitiva i s'ha d'anar en compte. «He reaprès a parlar sense esforç, que encara que sembli mentida costa moltíssim. Podria ser, però, que demà em desperti sense veu...», ha explicat. 

La distonia, literalment, «to anormal (del múscul)», és un terme genèric usat per a descriure un trastorn neurològic del moviment que implica contraccions involuntàries, sostingudes del múscul. A Jordi Roca se li va detectar l'any 2015. 

«Tots m'heu ajudat molt»

«Gràcies a tots per recolzar-me i haver-me acompanyat en aquest procés de recuperació. A la meva família, cosins, parelles, germans, companys de feina... tots m'heu ajudat molt», ha afegit el xef gironí. 

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Jordi Roca, que fa anys va explicar que havia arribat a visitar una quinzena de metges amb «pronòstics i punts de vista diferents», ha dit també que se sent un gran afortunat per quelcom tan «simple» com tornar a tenir veu pròpia. 

«Espero, només espero, estar al 100% ben aviat. Valoreu la veu, valoreu el que teniu. Soc l'home més afortunat del món», ha sentenciat Roca. 
 

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies dels SUCCESSOS més destacats de Catalunya al WhatsApp!