L'actor Jordi Sánchez, ingressat a l'UCI per coronavirus

L'actor català va donar positiu per Covid-19

L'actor Jordi Sánchez mira a càmera aguantant un cartell
L'actor Jordi Sánchez, ingressat per coronavirus   | Instagram

Jordi Sánchez es troba en plena batalla contra el coronavirus. L'actor català, conegut arreu de l'estat pel seu paper de Recio a la sèrie 'La que se avecina', ha hagut de ser ingressat per culpa de complicacions derivades de la Covid-19. El també director i guionista es troba a l'UCI després d'haver donat positiu en una prova, tal com informa la revista 'Diez Minutos'.

Curiosament, fa dues setmanes, Sánchez publicava una imatge al seu compte personal d'Instagram. En ella, se'l veia somrient i transmetia el següent missatge: «Oh happy day». Poc es podria pensar aleshores que 15 dies després es trobaria ingressat a l'UCI per culpa de la Covid-19.

Tot i això, l'actor segueix atent a les seves obligacions professionals. I és que des d'aquest passat divendres dia 5 de febrer, Sánchez estrena una nova obra al Teatre Victoria de Madrid. L'obra, que s'anomena 'Asesinos Todos', està escrita per ell mateix i per Pep Anton Gómez -que també fa de director- i té com a principals actors protagonistes l'actriu Neus Asensi i el presentador de televisió Carlos Sobera. Ahir, dia que s'estrenava l'obra, l'actor va fer-ne difusió pels seus comptes personals a les xarxes socials.

Jordi Sánchez és un dels actors més coneguts a tot l'estat i també a Catalunya, on va iniciar la seva carrera com a actor, director i guionista a principis dels anys 90. L'obra de teatre 'Krámpac', que posteriorment es va estrenar al cinema, i la sèrie de televisió 'Plats Bruts', on interpretava el Josep Lopes, van ser dues de les feines més destacades que va tenir a casa nostra. Això li va permetre fer el salt a Madrid, on ha seguit acumulant projectes entre teatre, cinema i televisió. El més destacat, sense cap mena de dubtes, són les seves aparicions a la sèrie 'La que se avecina', on interpreta el paper de Recio, un dels personatges més destacats de la sèrie.

Evoluciona favorablement

A mig matí d'aquest dissabte, la família de l'actor ha publicat una nota informant que Jordi Sánchez «està evolucionant favorablement» i que esperen «informar molt aviat de la seva total recuperació» després d'haver estat ingressat per coronavirus. El seu entorn també demana «màxim respecte i privacitat per l'actor».

Vanesa Romero també va tenir coronavirus

Jordi Sánchez no és l'únic actor de la sèrie 'La que se avecina' que ha estat infectat per coronavirus. Fa pràcticament un any, en les primeres setmanes de pandèmia, l'actiu Vanesa Romero -que interpreta a Raquel a la sèrie- també va donar positiu. En aquella ocasió no va necessitar que l'hospitalitzessin, tot i la seva preocupació per ser considerada població de risc. I és que Romero pateix asma i va haver de realitzar controls exhaustius per mantenir a ratlla el virus. L'actriu, però, reconeix que en el seu moment ho va passar malament per la seva condició d'asmàtica.


Comentaris

envia el comentari