Pilar Rahola

Pilar Rahola convida un altre famós polític català a Cadaqués: «En llibertat»

El dirigent de l'ANC ha aprofitat quatre dies de permís per viatjar a Cadaqués

Pilar Rahola és coneguda com una de les referents en el moviment independentista. Com a periodista i tertuliana, fa anys que té un lloc guanyat a la televisió catalana per parlar sobretot de temes polítics. També se la coneix per tenir una molt bona relació amb molts dels presos independentistes, i aquests dies està demostrant tenir-la amb Jordi Sànchez. 

A la segona residència de la tertuliana, a Cadaqués, hi ha convidat al dirigent de l'Assemblea Nacional Catalana per passar uns dies, igual que en altres ocasions hi ha convidat a altres polítics independentistes, com va ser el cas de Joaquim Forn fa algunes setmanes. Però no només han aprofitat per descansar, sinó que la seva campanya electoral no acaba mai. 

Segons publica 'Crónica Global', Jordi Sànchez no només hauria acudit a la ciutat de l'Alt Empordà per desconnectar de la seva vida pública, sinó que tot el contrari: ha aprofitat les seves 'vacances' per fer un míting polític. I ha estat Pilar Rahola l'encarregada de difondre-ho a través de les xarxes socials. 

«O no vam ser prou forts, o no en vam saber prou»

En un vídeo, el qual sembla que està gravat per la mateixa tertuliana, Sánchez parla davant d'un grup reduït de gent recordant l'1 d'octubre del 2017. «O no vam ser prou forts, o no en vam saber prou, o les dues coses simultàniament, que probablement és això», comença la gravació. 

«L'única cosa que dona sentit al fet que estigueu aquí vosaltres, un 19 d'agost; o que hi sigui jo, amb quatre dies de permís que tinc de la presó, no és només per recordar als presos i transmetre solidaritat i enviar-nos escalf — que això us ho he agraït, i és molt important —, sinó que dona sentit a no oblidar el perquè estem a la presó» comença el Sánchez, mentre Rahola enfoca cap a un monument que tenen just a sobre, el qual aguanta una urna del Referèndum de l'1-O. 

Sànchez continuava així: «I estem a la presó perquè no hem renunciat ni renunciarem a culminar el que l'1 d'octubre, dignament, 2.300.000 persones vam defensar contra tot un Estat i contra milers de guàrdies civils i policies nacionals». 

Rahola, a més, també ha volgut immortalitzar aquest dia amb una fotografia amb el seu bon amic Jordi, la qual ha penjat a 'instastories', acompanyada dels missatges «Cadaqués en llibertat» i «Tornarem més forts».