Muntatge amb Jorge Rey molt somrient i uns cotxes enmig d'una nevada intensa

'Ho deien les cabanyoles': Jorge Rey anuncia l'arribada de fred i fortes nevades

Jorge Rey alerta d'un possible empitjorament del temps per als pròxims dies, on nevarà a cotes mitjanes

Jorge Rey avisa de nous canvis en el temps, sobretot pensant a l'últim tram del mes de febrer. Avança l'entrada de fortes borrasques que "no només portaran aigua i vent, també fred". I és que hi podria haver una important caiguda tèrmica que també contribuirà que es vegin nevades.

Aquestes temperatures més gèlides “provocaran un descens de les cotes”. El jove burgalès aclareix que no només hi haurà neu a punts alts, a les muntanyes, "també a cotes mitjanes, a punts més baixos".

Jorge Rey realitzava aquesta predicció sota la pluja, cobrint-se amb el paraigua. Explicava al seu últim vídeo a YouTube que ens trobem davant "una borrasca que ens fica en un cicle de més inestabilitat".

És precisament el que "comentaven les cabanyoles", destaca. Aquest mètode tan antic va ser precisament el que el va catapultar a la fama en el seu dia després d'avançar l'arribada de la borrasca Filomena al centre de la Península.

Jorge Rey avisa que les nevades de Nova York influiran a Espanya

Jorge Rey fa esment a les últimes nevades caigudes a Nova York. "Et preguntaràs a què ve això, què és normal, estem a 15 de febrer" indica. Tot i això, hi ha un cert vincle amb el nostre país: "Té un punt especial de cara a Espanya".

Es pronuncia sobre la possible arribada de neu a zones com Madrid, Toledo o Burgos. Incideix que la situació que està travessant la ciutat nord-americana és "un indicatiu de fortes borrasques que arribaran a Espanya". Per tant, caldrà preparar-se per a un final de mes típicament hivernal.

Jorge Rey adverteix que ens esperen jornades més fredes, amb pluja i vent, amb nevades a cotes mitjanes, no només a les muntanyes. Suposarà un canvi radical respecte a la situació que tenim actualment.

En aquests instants predominen les temperatures suaus i l'escassetat de pluges a la major part del país. Això no obstant, caldrà estar atents a l'evolució dels models. Com que falta tant de temps, la incertesa és molt més gran.