La família de Jose María Aznar, amb l'ai al cor: «Ha donat positiu per coronavirus»

El Covid-19 ha arribat fins a la família de l'expresident de Govern

Ana aznar, filla de l'expresident de l'gobir¡erno, José María Aznar, amb el seu marit Alejandro Agag en un esdeveniment.
Alejandro Agag confirma que ha donat positiu en coronavirus | Espanya Diari

El Covid-19 segueix la seva expansió per tot el món i ha arribat a una de les famílies més conegudes del nostre país: la família Aznar. Mitjançant un missatge publicat a les xarxes socials, Alejandro Agag -gendre de l'expresident José María Aznar- informava que havia contret la malaltia.

Agag, que en l'actualitat és el president de la Fórmula E, va haver d'absentar de la prova que es disputava a Berlín després d'haver donat positiu en coronavirus. Aquesta situació obliga a el gendre de José María Aznar a romandre aïllat a casa, de manera que no podrà estar present en les carreres programades per als pròxims cinc dies perdent-se així a la gran final.

Dilluns passat, l'organització de la categoria elèctrica va informar que de les 1.421 persones a les quals se'ls va realitzar el test a Alemanya, havien donat positiu dues. Res es va dir sobre la identitat dels infectats. Dilbagh Gill, director i CEO de l'equip Mahindra Racing, ha informat dies després que havia contret el virus i Alejandro Agag ho ha fet  públic aquesta passada nit.  

El marit d'Ana Aznar va aprofitar la felicitació del guanyador de la primera cursa de l'ePrix de Berlín, el portuguès Antonio Felix da Costa, per confirmar que havia donat positiu en coronavirus.

«Felicitats a Antonio Félix da Costa per una gran victòria a la primera cursa de Berlín. És tan trist perdre'm la meva primera cursa de Fórmula E, que he hagut de veure des de la meva habitació a Berlín. Vaig donar positiu per coronavirus a la meva arribada i observo des de la distància l'excel·lent protocol perquè tothom es mantingui sa. Trobo a faltar a tothom al pàdoc» publicava Alejandro Agag en el seu compte d'Instagram.


Comentaris

envia el comentari