Un restaurant sorprèn amb la seva resposta a un influencer que volia menjar gratis

Molts s'intenten aprofitar del seu gran nombre de seguidors

Una persona fent una foto a menjar amb un mòbil
Els influencers intenten vendre el seu pes a les xarxes per menjar gratis | Catalunya Diari

És una pràctica molt estesa entre molts influencers a les diferents xarxes socials però que no sempre agrada a molts bars i restaurants. Aprofitant el seu gran nombre de seguidors intenten menjar o beure gratis. El que ofereixen a canvi: penjar imatges dels restaurants als seus perfils d'Instagram o altres xarxes i recomanar-los. 

Moltes vegades aquesta estratègia per menjar 'de gorra' els funciona però no sempre els propietaris estan disposats a fer-ho. És més alguns, com els amos d'un establiment de l'illa grega de Kos aconsegueixen fer-se virals gràcies a la sorprenent resposta que donen a aquests influencer. 

Fa pocs dies aquesta família de restauradors grecs tornava a rebre una proposta d'aquesta mena. Una influencer els escrivia: «Recentment m'ha parlat de vosaltres un bon amic i em deia que serviu grans plats grecs i amb opcions veganes».

El missatge continuava dient que «ens encantaria venir amb el meu amic i menjar a canvi de la repercussió social d'un etiquetatge a les meves xarxes». L'influencer explicava que li encanta Grècia però que lluita sempre per trobar bons llocs amb opcions vegetarianes. Per això estaria encantat de compartir la seva experiència en aquest restaurant dient-los que estaria a Kos del 18 al 21 de juliol. 

Els propietaris, amb la resposta preparada

Aquest restaurant no era la primera vegada que rebia una proposta d'aquesta mena així que era normal que tingués preparada una contraoferta pels influencers: oferir un intercanvi. 

Però aquest no era un intercanvi qualsevol. El restaurant proposa que els influencers sí que paguin per tot allò que prenguin al local. A canvi, ells es comprometen a oferir menjar pel mateix valor a «alguna persona que ho necessiti, com refugiats o persones sense sostre». 

Ells ho veuen com una idea on guanyen les dues parts: «nosaltres guanyem publicitat i tu millores la teva imatge mostrant que tornes alguna cosa a la comunitat». Segons comentava el restaurant, no van rebre cap resposta a la seva resposta. 

I és que el que podria semblar una gran idea per la resta d'usuaris de les xarxes sembla que no té tant èxit entre els influencers. La usuària que compartia el missatge explicava que «ningú ha acceptat venir sota aquesta condició. Mai». 


Comentaris

envia el comentari