Gran Fondo Cambrils Park

Més de 700 ciclistes de diferents països d'Europa van participar en aquesta prova opcional competitiva

Josep Ferrer i Ivet Farriols guanyadors de 'La Cursa' de la Gran Fondo Cambrils Park | cedida

Després de la marxa cicloturista celebrada el passat dissabte, 6 d'abril, en el marc de la Gran Fondo Cambrils Park Costa Daurada, que va comptar amb prop de 2.000 participants; diumenge va tenir lloc 'La Cursa', una prova competitiva en format de cronoescalada, que va comptar amb 700 participants procedents de diferents països d'Europa.

D'aquesta manera,  Josep Ferrer Masclans va fer el millor temps de la contrarellotge, i es va coronar campió de la categoria Més31 amb un temps de 13 minuts i 45 segons. La noia més ràpida va ser Ivet Farriols Arimont, guanyadora de la cetegoria Més18 amb un temps 19 minuts i 13 segons.

Per la seva banda,  Bernat Navarro Cabré va ser el campió de la categoria Més18 masculina, Jorge Sánchez Dolado ho va ser de la Més45 i Katja Blomqvist va ser la guanyadora de la categoria Més40 femenina.

Gran Fondo Cambrils Park 2019

2.000 participants en la marxa cicloturista

El dia anterior a la cronoescalada, va tenir lloc la sisena edició de la marxa cicloturista, l'esdeveniment principal de la Gran Fondo Cambrils Park, que va comptar amb un record de participació de prop de 2.000 ciclistes.

La prova, organitzada per l'Associació Ciclista Muntanyes de Cambrils, va comptar amb dos recorreguts a escollir de 180 km, que passaven pel Parc Natural del Montsant o per la zona d'Escaladei. Mentre que,  paral·lelament, els més petits van poder gaudir de la Gran Fondo Cambrils Park Kids, una cursa infantil que es va desenvolupar a les instal·lacions del Cambrils Park Sport Village.

Tot plegat, un cap de setmana familiar i festiu entorn del món del  ciclisme, que enguany ha fet el pas definitiu per consolidar-se en el calendari esportiu del ciclisme amateur.