El secretari de Salut Pública, Josep Maria Argimon, en una roda de premsa per analitzar la situació epidemiològica de Catalunya

Argimon deixa l'hospital on ha estat ingressat per la Covid-19

El secretari de Salut Pública va ingressar ara fa una setmana

El secretari de Salut Pública i director de l'Institut Català de la Salut, Josep Maria Argimon, ha deixat ja l'hospital públic on ha estat ingressat per la covid-19. Continuarà amb hospitalització al seu domicili durant els pròxims dies, segons ha informat el Departament de Salut. Va ingressar ara fa una setmana. El mateix president del Col·legi Oficial de Metges de Barcelona ha explicat que estava evolucionant bé i que seria donat d'alta de l'hospital aviat.

Argimon va donar positiu el passat dilluns, 19 d'octubre, en ser contacte estret d'un convivent. El secretari de Salut Pública va aprofitar l'ocasió per donar les gràcies a tothom per les mostres de suport i escalf rebutes, i va agraïr la «discreció i la comprensió».

Argimon va reconèixer l'error en la gestió de l'oci nocturn

El secretari de Salut, Josep Maria Argimón, va fer un procés d'autocrítica ara fa tres setmanes en reconèixer «algun error» en la gestió de l'anunci de l'obertura de l'oci nocturn i posterior retirada però va insistir que no era «el millor moment».  En declaracions a TV3, el secretari va indicar que la seva intenció «sempre ha estat obrir» però que els indicadors no ho aconsellaven i va acabar imperant «el criteri de prudència».

Argimón va admetre no haver comunicat «del tot bé» la situació, perquè l'objectiu no era reobrir les discoteques, sinó recuperar part de l'activitat i ha afirmat que el que es fa és «congelar» la mesura per «hivernar uns dies o setmanes la decisió». «Jo sóc molt conscient que l'assignatura de l'oci nocturn la tenim pendent i l'haurem de redreçar tan bon punt podem», ha dit.