Josep Pedrerol, sobre la notícia de Messi: «Si demà dimiteix Bartomeu, podria quedar-se»

El periodista diu tenir fonts que asseguren les intencions del capdavanter

Josep Maria Bartomeu i Leo Messi encaixen les mans durant la roda de premsa de presentació de la renovació de contracte l'any 2017
Pedrerol ha avançat que si Bartomeu marxa del Barça, Messi podria quedar-se   | Europa Press

La notícia de la voluntat de Messi d'abandonar el FC Barcelona ha acaparat el focus mediàtic d'aquests dos dies. Tant és així, que 'El chiringuito de Jugones' ha hagut de detenir les seves vacances per informar-ne. El seu presentador, Josep Pedrerol, va avançar una edició especial a Mega per analitzar els detalls que a molts se'ls han escapat sobre la gran notícia. De fet, ha indicat quelcom no ha passat per alt ningú: «Si demà dimiteix Bartomeu, es podria quedar».


«Encara que en el club, si Bartomeu no se'n va, ja estan pensant en una quantitat. Si Messi marxa, ha de ser per la quantitat més alta de la història. No pot anar-se'n si no paga, però el Barça podria negociar a partir de 223 milions d'euros. Neymar va marxar per 222. Si ell posa aquests 223, podria marxar anar», va afirmar el periodista, matisant que es tracta d'una situació molt complicada tenint en compte que es tracta del millor jugador en l'actualitat.

«Que digui 'si sóc el problema, marxo demà' i que li deixi el problema al jugador. Que sigui ell el que hagi de respondre», ha assenyalat el periodista. D'altra banda, Pedrerol va assegurar que Messi vol marxar del Barça perquè és conscient que no podrà guanyar la pròxima Champios amb el nou equip de Koeman, i, a més, va indicar que va parlar amb «algú que té molta relació amb Messi. Em diuen que marxa al Manchester City».

«Messi ha de pensar en els barcelonistes de tot el món, que són els que li han fet gran i l'estimen, i no en Bartomeu. Si ell és tan barcelonista, ha d'oblidar-se de l'ell i quedar-se pel F.C. Barcelona. No em val com a excusa. No m'agrada. Que es quedi perquè el president convocarà eleccions al març o que digui que es queda ell si se'n va. Ha de donar la cara. Des del 2-8, com a capità, no ha parlat. No ha demanat perdó pel ridícul. Aquí tothom és de Messi, però ha de donar la cara i demanar disculpes», va exclamar, en paral·lel, Pedrerol.

Una crida a la reflexió

Abans de concloure, el presentador del programa estrella de futbol va llançar un missatge a l'afició culer que pensa que Messi pot decidir el que vulgui: «Sempre diuen que les decisions més importants mai cal prendre-les en calent perquè et pots penedir. Penseu amb el cap. Imagineu-lo d'aquí a uns mesos celebrant els gols amb un altre equip. Somrient amb una altra samarreta. Com us quedeu? No pensàveu que es retiraria en el Barça? Messi, queda't. Hi ha gent que et vol»

«Ell ha fet molt gran al Barça, cuidant-lo des que era petitó. L'ha fet futbolista, però també persona. Viu en una ciutat meravellosa: Barcelona. No és el millor final. És el pitjor final possible, i no guanya ningú. Perd el club», va sentenciar Pedrerol.

 


Comentaris

envia el comentari