Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Fotomuntatge de l'enòleg Josep Gilbert

Josep, el reconegut enòleg català que ha mort als 57 anys

Josep Gibert feia anys que lluitava contra una greu malaltia

Dia trist pel sector de l'enologia catalana. Josep Gibert, reconegut enòleg català i responsable del celler Caves Gibert, ha mort als 57 anys. Tal com informa Regió7, Gibert feia anys que lluitava contra un càncer de còlon i malauradament, no ha pogut vèncer la greu malaltia. 

Josep Gibert, després d'agafar el relleu al seu pare del celler Caves Gibert situat a Artés, a la comarca del Bages, es va convertir en un reconegut enòleg. Convertint-se, així, en el principal elaborador de cava de la comarca. D'aquesta manera, és l'únic celler que es dedica únicament a la producció de cava de la localitat. 

Una família amb història

L'any 1920 va ser quan la família Gibert va començar a elaborar les seves primeres ampolles de vins escumosos naturals. Des d'aquell moment fins a l'actualitat, el celler ha mantingut una constància i una dedicació exclusiva a l'elaboració de caves genuïns per mantenir el prestigi de l'empresa en els seus mercats. 

A més, gràcies a la seva constància, esforç i dedicació, el cava Gibert va ser premiat amb la medalla d'or i el diploma a l'Exposició Internacional de Barcelona l'any 1929. Tot un honor i un gran reconeixement a la feina feta, la qual havia anat passant de generació en generació a la família Gibert. 

Josep Gibert
L'enòleg català, Josep Gibert. | Instagram

Mor el fotoperiodista David Bisbal

El passat 6 de desembre, va morir el fotoperiodista David Bisbal a l'edat de 46 anys al domicili on residia, a Sabadell. Fotògraf al diari digital local iSabadell, estava vinculat a entitats de la ciutat com la Joventut de la Faràndula i participava en l'organització de la gala Sabadell Aixeca el Teló, entre altres.

El fotoperiodista David Bisbal
El fotoperiodista David Bisbal. | ACN

Bisbal també havia assumit les tasques de premsa i protocol de l'Associació Catalana de Víctimes d'Organitzacions Terroristes (ACVOT), amb qui estava vinculat després que el 1979 el seu pare, policia municipal de la localitat vallesana, va morir víctima d'un atac terrorista.

L'alcaldessa de la localitat, Marta Farrés, va traslladar el condol a la família a través de Twitter: «Se'm fa difícil pensar que no hi serà a la propera roda de premsa», va piular.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp