Una jove de 18 anys que no sabia que estava embarassada mor després de donar a llum

El nounat es troba ingressat a l'hospital

Silueta d'una dona embarassada amb una posta de sol al fons
Silueta d'una dona embarassada amb una posta de sol al fons | PIXABAY

És possible estar embarassada sense saber-ho? Qualsevol persona respondria que no sense pensar-ho dues vegades. Sigui per l'enduriment i la inflor de la panxa, per la presència de símptomes com nàusees i marejos o per la manca de menstruació, sembla impossible que això pugui passar. Doncs bé, casos com el d'una jove britànica que ha donat a llum a un bebè inesperat, posen de manifest la possibilitat, per remota que sigui, que un embaràs passi desapercebut.

Una jove britànica mort després de donar a llum un bebè que no esperava

Danielle és una jove britànica que ha commocionat al món amb el seu insòlit i dramàtic cas. La noia de 18 anys va morir recentment després de donar a llum al seu domicili un bebè que no esperava. La jove no tenia ni idea que estava embarassada, amb la qual cosa la sorpresa va ser majúscula en veure que es posava de part a casa seva.

Després de trucar als serveis d'emergències, els paramèdics i la policia van anar d'urgència a la casa de Danielle just abans del migdia del passat diumenge. La jove va ser traslladada a l'hospital, on va ser atesa sense èxit. «La seva mort està sent tractada com inexplicable i estem duent a terme més investigacions», van detallar les autoritats.

En investigar el succés, la policia va descobrir que la jove desconeixia el seu embaràs. Una amiga de la traspassada explicava que Danielle tenia un «embaràs desconegut» i que «la família no té res» preparat per al nounat, segons recull el portal Mirror.

El bebè no esperat segueix ingressat a l'hospital després de la mort de la seva mare

Mentre s'investiga el succés, el nounat segueix ingressat a l'hospital de Bristol amb el seu pare, un jove de 18 anys que havia mantingut una relació amb Danielle durant dos anys. Ozzy Godfrey es va assabentar de la notícia en aquell mateix moment i es va desplaçar a l'hospital per cuidar del petit, que continua connectat a les màquines que el mantenen en vida.

«Tindré un nen, el que Dani hagués volgut. És una llàstima que no el conegui, però vull que tot el món conegui a Danny Godfrey, el meu nen. S'assembla a la seva mare. Estic lluitant per tu, homenet, sigues fort per mi també, no em deixis ara», va escriure el jove al costat de diverses fotografies punyents del petit a l'hospital.

Tot i haver arribat per sorpresa, Ozzy Godfrey ha deixat molt clar que el nounat rebrà tot l'amor del seu pare. A més, el petit també ha rebut el suport i l'afecte de milers de persones del món que s'han commocionat amb el seu cas.

Els amics de la jove traspassada recapten fons per pagar el seu funeral

Tant és així que, el cercle més proper a la família ha aconseguit recaptar fons per mantenir el petit i pagar les despeses del funeral de la jove traspassada. Danielle era una gran amant dels cavalls, pel que els amics de la jove s'han proposat pagar un cavall i un carruatge durant el funeral per traslladar les restes del cos sense vida de la jove.

A través de la plataforma de crowdfunding, GoFundMe, els amics de la jove ja han recaptat més de 3.000 lliures (uns 3.300 euros) en només 20 hores. «El preciós nen de Danielle, Danny, segueix a l'hospital i la família no té res per a ell perquè es tracta d'un embaràs desconegut, qualsevol ajuda serà molt preuada. Donem-li a Danielle el comiat que es mereix», recull la pàgina web com explicació al motiu de la recaptació.


Comentaris

envia el comentari