Estadi Santiago Bernabéu

El coronavirus contraataca: Un jugador del Reial Madrid, aïllat

Ha incomplert diverses vegades els protocols

Tal com van avançar alguns mitjans durant la tarda d'aquest dimecres,  Luka Jovic, el jugador serbi del Reial Madrid, es troba aïllat i sota observació mèdica després d'haver estat en contacte amb un amic que va donar positiu per coronavirus. El davanter fa dos dies que  no s'entrena amb l'equip  com a mesura preventiva, i caldrà esperar fins que es tinguin els resultats de totes les proves. 

Negatiu al primer test

L'amic del jugador blanc va aterrar a Madrid d'un vol procedent de Belgrad (Sèrbia) el dilluns al migdia. El protocol del  Reial Madrid obliga a totes les visites dels jugadors a sotmetre's a un control de manera immediata, en el qual el company de Jovic va donar positiu per Covid-19. No obstant això, el mateix dilluns es va realitzar un primer test al davanter, que va donar un resultat negatiu

El protocol del club estipula que Jovic  romangui al seu domicili  uns dies més, fins a assegurar completament que no presenta símptomes relacionats amb el virus. De moment, el serbi se sotmetrà a més proves per part dels serveis mèdics del club, per tant, no estarà convocat al partit de demà contra l'Alavés. És possible que sigui baixa en les properes jornades, i fins i tot pel que resta de temporada. 

Una mala temporada

Està clar que Luka Jovic no està tenint la seva millor temporada. Diversos mitjans van informar de les seves sortides nocturnes en locals de Sèrbia, saltant-se la quarantena: «En lloc d'aïllar-se a si mateix, el davanter es va divertir per tot Belgrad», assegurava el diari 'Blic'. Després de tornar a Madrid, el jugador es va lesionar al seu domicili i va ser baixa durant alguns partits. A més a més, també va ser acusat de celebrar una barbacoa amb més futbolistes, ignorant també les recomanacions de les autoritats espanyoles. 

Per si no n'hi hagués prou, el Reial Madrid ja escolta diverses ofertes pel jugador. Tot i que Zidane ha comptat amb ell en diverses ocasions, la idea principal era que el serbi sortís cedit del club. Ara, no es descarta l'opció que sigui traspassat  a un altre equip.