Leo Messi amb la nova equipació del Barça per la temporada 2020-2021

Un famós periodista espanyol ensorra Messi: «És deslleial. Té una cara oculta»

També critiquen la gestió de Bartomeu per haver deixat que l'argentí imposés les seves normes

L'adeu de Leo Messi del FC Barcelona ha aixecat una autèntica polseguera mediàtica a tot el país. El futbolista argentí és un dels millors del món, però les formes d'anunciar que vol marxar no han agradat ni al club, ni a molts culers, ni als periodistes que fa anys que informen sobre la seva trajectòria.

Un d'aquests últims ha estat Juanma Castaño, l'expresentador de 'Deportes Cuatro', que no ha volgut quedar-se callat davant d'una de les notícies futbolístiques més importants dels últims anys. Castaño ha carregat contra Messi al programa 'El Partidazo' de la cadena COPE i l'ha acusat de ser «deslleial».

«Em sembla molt deslleial donar aquest cop de porta en aquest moment. No puc defensar aquesta postura. Que els aficionats del Barcelona se n'hagin assabentat perquè Messi ha enviat un burofax al Barça i ho expliqui un mitjà argentí és increïble», ha assegurat durant l'entrevista. 

No content amb aquestes paraules, Castaño ha anat més enllà i ha criticat la posició de Messi com a líder de l'equip en els últims, una funció que fins ara havia exercit bé però que, segons el periodista, les seves últimes accions han tacat i han tirat per terra. 

«Marxa un líder? Per a mi, no, per a mi Messi demostra avui que no és un líder. Marxa la tirania de Messi. Ha imposat les seves normes al vestuari i hi ha gent d'aquest vestuari que ha patit per ell», ha criticat el periodista. A més, no s'ha oblidat de la culpa del president del FC Barcelona en tot aquest assumpte i ha explicat que «Bartomeu s'ho mereix perquè ha governat al Barça tenint por de Messi i ha alimentat un monstre i se l'ha menjat».

Castaño carrega també contra Bartomeu

En aquest sentit, Castaño ha seguit amb les seves crítiques, ara enfocades també a la direcció del club: «La gestió és nefasta i la parella de Messi i Suárez ha acabat sent tòxica. No és casualitat que la decisió de sortida arribi 24 hores després que Koeman digués que no comptava amb l'uruguaià». Per acabar, Juanma Castaño ha confirmat les seves paraules assegurant que «Messi té una cara oculta».

Sense cap mena de dubte, la decisió de Messi i les formes com s'està produint la seva sortida del club, si finalment acaba marxant, estan generant molta polèmica al món del futbol. Caldrà veure quina és la primera declaració de Messi al respecte, perquè de moment no s'ha pronunciat públicament sobre la seva decisió, mentre el futbolista, el club i els advocats negocien un adeu que sigui el més net possible per no destrossar l'herència que l'argentí deixa al Camp Nou.