Imatge de Pedro Sánchez en roda de premsa

La notícia sobre un gran aliat que ha deixat preocupat Pedro Sánchez i el PSOE

Acaba de fer públic la llarga lluita que ha començat contra el càncer

Juanma Romero un dels periodistes més considerats en el PSOE i a la Moncloa, ha fet públic el llarg camí que acaba de començar en la seva lluita contra el càncer que pateix. Romero és un dels rostres més habituals en els mitjans de comunicació i dilluns passat, 30 de novembre, s'acomiadava de 'Roent' mitjançant una publicació en les seves xarxes socials.

El jove periodista usava una imatge seva en el plató del programa de La Sexta per a anunciar la seva retirada temporal de la televisió per a centrar-se en la seva recuperació. Un camí que afronta amb optimisme. «Estava assegurant a Antonio que tornaré i que seguiré amb força, afrontant aquest càncer amb la fermesa més gran i esperança possibles, fins i tot sent conscient que serà un temps dur... Però em queda molt per viure, espero, i crec que podré amb això» escrivia Romero.

Juanma Romero anuncia que pateix càncer

Va ser el passat 26 de novembre quan el periodista publicava en el seu compte oficial d'Instagram que li acabaven de detectar un càncer: «Avui els metges de la Fundació Jiménez Díaz em van detectar CÀNCER de boca. En principi, amb bon pronòstic» començava dient.L'analista polític encara desconeix els passos a seguir per a aconseguir vèncer la malaltia: «Encara no hi ha res clar. Però afronto, sé que haig d'afrontar, una etapa duríssima, en la qual m'aixecaré i cauré. Però vull mirar la malaltia de front. Em diran com van ser les últimes proves i si hi ha disseminació, i imagino que em fixaran data de l'operació, per a extirpar-me un petit tros de la llengua» ha continuat explicant.«En teoria estaria controlat el tumor, però potser fa falta extirpar els ganglis, passar per quimio o ràdio. Tal vegada és un procés llarg, però estic ara com ara fort i animat. I totes les mostres d'afecte i afecte que he rebut en aquests dies, que han estat moltíssimes, d'amics, companys i molts polítics, m'han reconfortat moltíssim i animat a seguir».Juanma Romero assegurava que «de moment estic físicament bé, amb petites molèsties locals, però bé». Malgrat el dur cop que ha suposat el diagnòstic, Juanma Romero afronta amb força el que encara li queda per viure: «Sé que em toca lluitar. Lluitar fins al final. Potser sense saber si hi haurà bon o mal desenllaç. Confio que sigui per a bé. Serà per a bé perquè vull viure molt més, gaudir molt més, treballar molt més, aprendre molt més, estimar molt més».


D'entre totes les mostres de suport i afecte que ha rebut, Juanma destaca el fonamental que és per a ell sentir la proximitat de la seva parella, Álex Beltrán, expert en Comunicació: «No puc més que agrair a tots que m'estigueu abrigallant tantíssim. De cor. Però haig d'agrair especialment com s'està bolcant amb mi @alex_b_g, que no m'ha deixat només ni un moment... L'estimo infinit i és fonamental per a mi sentir el seu amor» li dedicava públicament.

La carrera professional de Juanma Romero

La carrera professional de Juanma Romero destaca principalment per haver estat l'encarregat de donar la informació política de el PSOE en 'El Periódico de Catalunya' des del passat estiu. Abans treballava per a 'El Confidencial' i en altres mitjans de comunicació com La Sexta, TVE o Telemadrid.

La seva experiència com a analista polític li va portar a guanyar-se un lloc com a col·laborador en el programa d'Antonio Ferreras, 'Al Rojo Vivo', on donava les últimes informacions sobre el partit de Pedro Sánchez. Des que s'ha donat a conèixer la notícia, molts dels seus seguidors no han trigat a manar-li tot el suport per a superar aquest dur tràngol. Missatges dels seus companys de professió, però també del mateix PSOE que publicava: «Tot el nostre ànim i el nostre afecte. Tens tota la FORÇA per a poder amb això!».