Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Judit Martín de TV3

Judit Martín, de l''Està Passant' de TV3, trenca el silenci sobre el polèmic gag

L'actriu catalana va ser una de les convidades del programa 'Col·lapse' de TV3

Darrerament, TV3 ha estat envoltada de diverses polèmiques. L'última ha estat relacionada amb l'actriu Judit Martín i el seu gag sobre la Verge del Rocío a l''Està passant' de TV3 presentat per Toni Soler. Una imitació que va posar l'humorista a l'ull de l'huracà i va provocar moltíssimes crítiques de diversos polítics i personatges de la televisió. 

I és que han estat molts els que consideren que la imitació de la Verge del Rocío és una falta de respecte a les tradicions andaluses i als sentiments religiosos. Tant és així que hi ha hagut persones que han titllat l'actuació de Martín d'andalusòfoba. A més, Abogados Cristianos ha presentat una denúncia als tribunals. 

Judit Martín trenca el silenci

Després de tot l'enrenou generat, Judit Martín va ser una de les convidades del programa 'Col·lapse' de TV3 d'aquest dissabte passat presentat per Ricard Ustrell. I com no podia ser d'una altra manera, Ustrell va preguntar a l'actriu com havia viscut tota la polèmica. Ja que Judit Martín encara no s'ha pronunciat al respecte. 

La catalana va manifestar que s'ha volgut mantenir al marge. «La decisió ha estat supervoluntària. No en vull parlar», va dir. Judit Martín també va reconèixer que tot i les crítiques, també li han arribat paraules de suport. «Evidentment m'han arribat coses dolentes, però molt bones també», sentenciar. 

Programa 'Està passant' de TV3.
Judit Martín ha rebut una allau de crítiques. | ACN

En mig de tot aquest debat, Ricard Ustrell va fer una pregunta molt encertada, encara que molt complicada de respondre. «Té límits l'humor?», plantejava el presentador. «Si tant preocupen els límits dels humoristes, que facin un Excel on diguin què podem dir i què no», va contestar irònicament l'actriu de l''Està passant'. 

TV3 es defensa

TV3 va opinar dimarts passat sobre la polèmica del gag de la Verge del Rocío. La cadena va afirmar que «la sàtira és símptoma de qualitat democràtica». TV3 es va posicionar així davant la polèmica suscitada per l'espai humorístic, que ha motivat queixes de diverses entitats i una denúncia de la Fundació Espanyola d'Advocats Cristians.

«La cadena ha fet sempre humor de tot, i ho continuarà fent. I no vol entrar en declaracions i contradeclaracions», va afegir. La denúncia del col·lectiu d'advocats acusa els responsables del programa de fer una «representació escarnidora dels sentiments religiosos, cristianòfoba i andalusòfoba».