Captura de Judit Mascó al 'Zona Franca' de TV3.

Judit Mascó reapareix a TV3 i ho confessa: «Em vaig perdre»

Judit Mascó va ser la convidada de 'Zona Franca' de TV3 i es va obrir en canal

Judit Mascó és una supermodel catalana que durant els anys 90 i 2000 va aparèixer en les revistes nacionals i internacionals més populars del moment. Fins i tot va desfilar en la inauguració dels Jocs Olímpics de 1992, un fet que recorda amb molta emoció trenta anys després.

Judit Mascó és tota una veterana en el món del modelatge i, tot i que avui en dia ja no participa en grans passarel·les, la seguim veient en els nostres televisors i ocasionalment en campanyes publicitàries.

Més de 25 anys d'amor

El 1993 es va casar amb  Eduard Vicente, un advocat que va conèixer amb 15 anys perquè en aquell moment era el millor amic del seu germà. El que semblava ser un simple amor adolescent, va acabar sent un romanç que avui en dia encara perdura. 

El casament es va dur a terme a l'ermita del castell de Sant Lluís de Rístol, a Viladecavalls, i va ser una cerimònia íntima amb tan sols 80 convidats. En una entrevista per TVE va explicar una petita anècdota:

«Per demanar permís per casar-nos amb el nostre propi sacerdot, vam haver de convèncer al sacerdot del poble. I perquè no em reconegués, em vaig posar una perruca  de color castany, de mitja cabellera», va admetre la supermodel.

La parella no va tardar a donar la benvinguda a les seves quatre filles: Maria, de 24 anys, Paula de 22, Romitha de 21 i Clara de 17 anys.  Les dues filles grans ja han debutat en el món de la moda i televisió i les dues menors encara estan decidint què fer amb el seu futur.

Foto de Judit Mascó i el seu marit Eduard Vicente.
Judit Mascó i el seu marit Eduard Vicente es van casar fa més de 25 anys. | EP

«Entrar en un món d'adults et fa créixer de pressa»

El passat dia 8 de maig, Judit Mascó va reaparèixer a 'Zona Franca' de TV3. En el programa va reconèixer que en entrar al món del modelatge amb tan sols 15 anys, es va perdre coses típiques de la seva edat.

En comparació amb les seves amigues, que estaven més pendents dels estudis, de la festa i dels nois, la Judit es va haver d'adaptar ràpidament a un món competitiu d'adults. «Em vaig perdre unes certes coses que toca fer a aquestes edats».

La supermodel va reflexionar sobre la pressió estètica que té la gent jove avui en dia degut a les xarxes socials. «A la meva època no hi havia mòbils ni xarxes. Un cop acabava la meva feina, arribava a casa i aquí s'acabava. La gent no em perseguia amb altres mitjans», sentenciava.

Judit Mascó va mostrar molta admiració cap a les seves filles i l'estètica que segueixen: «A les meves filles els hi encanta la roba de segona mà. Compren roba a la 'Humana', se les intercanvien amb les amigues... I a mi m'encanta».

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS totes les notícies de TV3 al WhatsApp!