YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Un jugador de l'Euromillones perd un dineral per una 'sorpresa' de la seva nòvia

L'home feia temps que jugava als mateixos números, fins que la seva parella va decidir canviar-los i aleshores va tocar

Imatge amb diversos bitllets i monedes d'euro
L'home feia temps que jugava als mateixos números, fins que la seva parella va decidir canviar-los | Pixabay

La història del sorteig de l'Euromillones està plena de persones a qui la vida els ha canviat de la nit al dia, però també hi ha moltes anècdotes de gent que va poder haver-se convertit en milionària i no ho va fer per males jugades del destí.

Aquest és el cas de la història que ens ocupa i que ha portat a un home, habitual jugador del sorteig, a perdre gairebé un milió i mig d'euros amb el qual podria haver tingut pràcticament la resta de la seva vida solucionada.

Jacob Simon és un home de 32 anys i veí de la ciutat de Leicester, al Regne Unit. Jacob és guixaire i feia un any que apostava al costat de la seva nòvia Chantelle, als mateixos números de l'Euromillón, un dels sortejos de Loteria més famosos i populars de tot el continent gràcies als grans pots que acumula.

La parella jugava sempre als números 14, 20, 27, 34, 38 i les estrelles 2 i 11. Havien mantingut l'aposta per aquests números durant tot un any, però mai havien aconseguit guanyar pràcticament res.

La dona de Jacob, Chantelle, una infermera de 29 anys, va decidir donar-li una mica d'emoció a la seva vida canviant els números de la seva aposta en l'últim moment i sense avisar a Jacob. I tant si li va donar emoció, perquè en el sorteig celebrat divendres passat van sortir tots els números que Jacob solia apostar, així com una de les estrelles, però com que Chantelle havia canviat els números del seu bitllet es van quedar sense premi.

De fet, el pot era d'uns 7 milions d'euros i va haver-hi sis encertants en tot el continent, per la qual cosa ell s'hauria emportat un premi de segona categoria d'aproximadament d'1,38 milions d'euros.

Va ser precisament Chantelle qui va avisar a Jacob durant el sorteig, ja que ell no l'estava veient. «No estava veient el sorteig, però la meva nòvia em va dir: «Em mataràs.

Els nostres números han sortit... però els vaig canviar», explica Jacob en declaracions a 'LeicestershireLive'. L'home va creure que la seva nòvia estava fent broma i no va ser fins més tard quan es va adonar que li estava dient la veritat.

«Em sento malalt. Com més ho penso, més em costa creure-ho. No hem dormit res. Ens hem barallat una mica», va declarar el jove, que així i tot ha decidit mirar el costat bo de les coses i pensar que, per sort, no s'hagués emportat el pot sencer, de més de 7 milions d'euros: «Això hauria estat absolutament mortificador».

Apostar sempre els mateixos números, habitual en la Loteria

La història de la Loteria està plena de situacions similars a la de Jacob o que a punt van estar de sofrir una destinació similar. De fet, els jugadors de la loteria solen tenir també molta superstició, especialment quan es juga de manera regular.

És habitual que les persones que aposten en aquesta mena de sortejos el facin sempre als mateixos números, esperant que tard o d'hora acabin tocant. De fet, la possibilitat de canviar de números i que toquin els anteriors és un dels factors que impedeix a molta gent variar en les seves apostes, una cosa que molts acaben lamentant, però que molts altres han acabat celebrant en gran.

Al nostre país, els casos més coneguts possiblement són els de la Loteria de Nadal, un dels sortejos més esperats de l'any, ja que pràcticament tothom acaba tenint un dècim o una participació, sigui a títol individual o compartit amb familiars i amics.

Hi ha molts negocis i famílies que sempre compren el mateix número, i alguns acaben tenint la suficient fortuna perquè, després d'anys jugant, acabi tocant la Grossa o algun dels principals premis.


Comentaris

envia el comentari