Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger

Julia Otero, destrossada per l'assassinat de Laura Luelmo: «És insuportable»

La periodista catalana s'ha imaginat, des del seu punt de vista «com a mare», el moment de la darrera abraçada de la jove a la seva abans de marxar a Huelva

Julia Otero ha publicat un emotiu missatge sobre la mort de Laura Luelmo
Julia Otero ha publicat un emotiu missatge sobre la mort de Laura Luelmo | La Sexta

 

Tot el país continua commocionat per  la tràgica mort de la jove Laura  Luelmo, desapareguda al municipi andalús del Campillo ara fa uns dies després de sortir a fer exercici. Tot i que encara falten  força detalls per saber què ha passat exactament, les circumstàncies de la mort han provocat una gran indignació, i són moltes les veus que s'han unit per demanar més protecció per a les dones. Una d'aquestes veus ha estat la de la periodista catalana Julia Otero, que ha publicat un emotiu missatge a les xarxes  socials. 

Julia Otero, molt afectada per l'assassinat de Laura

La catalana ha llançat un petit repte als seus seguidors de Twitter, i els ha instat a imaginar-se com van ser el comiat entre Laura i la seva mare, abans de marxar de Zamora. Recordem que la jove assassinada  va anar a cobrir una substitució com a professora de Plàstica a l'institut de Nerva, al costat del Campillo, la seva primera feina.

«Córrer sense por i no córrer per por», comença el missatge d'Otero, que acompanya una imatge on es pot veure una dona fent exercici, amb el mateix lema. «Penso, com a mare, en  la darrera abraçada que li va donar Laura a la seva abans de marxar cap a Huelva, il·lusionada per una nova feina.  És insuportable», ha continuat la periodista catalana, clarament  afectada pel terrible assassinat  de Laura. 

Més notícies relacionades: «El germà bessó del veí de Laura Luelmo, detingut»

El missatge de Julia s'ha tornat viral

El seu missatge s'ha tornat ràpidament viral, acumulant en poques hores més de 4.500 'likes', i gairebé 2.000 comparticions. I és que són molts els usuaris que comparteixen la reflexió de la periodista catalana. Alguns han explicat que també tenen fills i filles que han marxat fora de casa, sigui per feina o estudis, i que la mort de Laura els ha deixat molt tocats.